«Ποδαρικό» στα Ιωάννινα, έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ξεκινώντας τις συναντήσεις με τους εθελοντές - φίλους του Ποταμιού, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου και ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος τον Φεβρουάριο.

Το πρωί της Δευτέρας συνοδευόμενος από τον περιφερειακό συντονιστή Ιωαννίνων Πέτρο Μπούγια, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη. Μαζί συζήτησαν για τα έργα υποδομής της Ηπείρου που βρίσκονται σε εξέλιξη, για ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής καθώς και την αναγκαιότητα βελτιστοποίησης της συνεργασίας και συνεννόησης της κυβέρνησης με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όπως δήλωσε ο Επικεφαλής του Ποταμιού, μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου «η Ήπειρος είναι σε καλά χέρια. Συμφωνήσαμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση από το να καταλάβει το κέντρο των Αθηνών ότι στην περιφέρεια μπορεί να αναστηθεί η Ελλάδα ότι χρειάζεται αποκέντρωση αρμοδιοτήτων. Nα αφήσουμε τους ανθρώπους της περιφέρειας να κάνουν τη δουλειά τους, είτε στον πρωτογενή τομέα, είτε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το μεταναστευτικό αλλά και τη συνεισφορά της Εκκλησίας σε καιρούς κρίσης.

Το απόγευμα, στην προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη του κινήματος τέθηκαν επί τάπητος απορίες, παρεμβάσεις, διορθώσεις, προτάσεις από τους εθελοντές του Ποταμιού για θέματα οργανωτικού σχεδιασμού αλλά και πολιτικού περιεχομένου. Η έμφαση που απαιτείται να δοθεί στην ενίσχυση του κινήματος στην περιφέρεια, δεν αποτέλεσε μόνο διαπίστωση από το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και κοινό τόπο από τη συζήτηση του επικεφαλής με τους εθελοντές στην Ήπειρο. Σε αυτή την κατεύθυνση θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για μεγαλύτερη εκπροσώπηση και συμμετοχή από τη βάση του κινήματος στο προσεχές συνέδριο αλλά και στα εκλεγμένα όργανα που θα προκύψουν.

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top