Συνελήφθη, χθες (28-08-2013) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για  απόπειρα σωματεμπορίας και ληστεία.

Ειδικότερα, χθες (28-08-2013) το μεσημέρι, τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 22,33 και 27 ετών, κατήγγειλαν στην προαναφερόμενη Υπηρεσία ότι, ο 38χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στην πόλη των Ιωαννίνων, στο οποίο εργάζονται ως χορεύτριες, αποπειράθηκε, με τη χρήση και με απειλές σωματικής βίας, να προβεί στην εκμετάλλευση της  γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, εκδίδοντάς αυτές επ΄ αμοιβή με πελάτες του καταστήματος.

Επίσης, καταγγέλθηκε ότι  ο 38χρονος την προηγούμενη ημέρα, αφαίρεσε από την 27χρονη με την απειλή μαχαιριού, το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ και από την 22χρονη την τσάντα με τα προσωπικά της έγγραφα.

Για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 38χρονου. 

Ο 38χρονος στη συνέχεια υπέβαλε έγκληση σε βάρος των τριών γυναικών, οι οποίες συνελήφθησαν, για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και εκβίαση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Go to top