Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  αλλοδαπής, υπαλλήλου του καταστήματος, για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων
Συνελήφθησαν, χθες (13-10-2013) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστρωπεία.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, σε βάρος μιας 55χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αρμενίας, υπαλλήλου του καταστήματος.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ημεδαπός εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (οβελιστήριο –μπαρ) προάγει κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία στην πορνεία εργαζόμενες γυναίκες, σχεδιάσθηκε επιχείρηση και συνελήφθησαν οι ανωτέρω δράστες.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος έχοντας ως συνεργό την 47χρονη σερβιτόρα του καταστήματος,  προήγαγε στην πορνεία την 55χρονη αλλοδαπή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο  μέσα στο κατάστημα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν συνολικά:
•    το χρηματικό ποσό των επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.
•    εκατόν τριάντα επτά (137) μάρκες.
•    ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Go to top