Απόλυτη απογοήτευση και διάψευση των προσδοκιών του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τα εκλογικά αποτελέσματα, τόσο στην Περιφέρεια Ηπείρου, όσο και στο σύνολο των Δήμων της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα:

Για την Περιφέρεια, όπως ήταν και αναμενόμενο, ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ έκανε τον πιο υγιεινό περίπατο, που και ο ίδιος δεν περίμενε και εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Ηπείρου, από την πρώτη Κυριακή (51%) και με διπλάσιο και πλέον ποσοστό από την αντίπαλό του ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, που συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 24,5% και είχε και την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Δήμο Αρταίων η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ ήρθε 4η, σε σύνολο 5 υποψηφίων δημάρχων.

Στο Δήμο Ιωαννίνων ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε 3ος, το ίδιο και στην Ηγουμενίτσα.

Στην δε Πρέβεζα ήρθε 4ος σε σύνολο 5 υποψηφίων!

Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, τόπο καταγωγής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος αυτού του κόμματος, ήρθε μετά βίας 4ος, σε σύνολο 6 υποψηφίων, στο Πέτα 3ος και στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη δεν είχε υποψήφιο.

Τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα είχε το εν λόγω κόμμα  σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους της Ηπείρου.

Μετά τα προαναφερόμενα δεδομένα, δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι για το ΣΥΡΙΖΑ, οι Περιφερειακές και Δημοτικές στην Ήπειρο, ήταν «ΒΑΤΕΡΛΩ», χωρίς προηγούμενο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για της Περιφέρεια και τους Δήμους της Άρτας, μόλις οριστικοποιηθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών. Οι δε «σταυροί» των υποψηφίων συμβούλων μετά την ερχόμενη Τετάρτη που θα έχουν οριστικοποιηθεί.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top