Πρίν από 17 περίπου χρόνια, ένα ταλαιπωρημένο κάμπινγκ, το κάμπινγκ ΜΟΝΟΛΙΘΙ, στο Κανάλι Πρέβεζας, είχε «κατεβάσει διακόπτες», με τον ενοικιαστή του χώρου να έχει εξαφανιστεί και τους ιδιοκτήτες να αναζητούν λύσεις.

Σ’ αυτό το ταλαιπωρημένο κάμπινγκ, που λειτουργούσε σε πρωτόγονες συνθήκες και με τριτοκοσμικές παροχές υπηρεσιών, βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για να το αναβαθμίσει ριζικά και να το αναδείξει σε ένα από τα καλύτερα κάμπινγκ της Ηπείρου και όλης της Βορειοδυτικής Ελλάδας, με απερίγραπτες θυσίες, προσωπικές και οικονομικές αυτού του ανθρώπου.

Το όνομά του ΠΕΤΡΟΣ ΒΕΤΣΙΟΣ.

Το κράτησε 15 χρόνια κι ενώ περίμενε ανανέωση της μίσθωσης, οι ιδιοκτήτες του χώρου, με διάφορα τεχνάσματα και τρικλοποδιές, τον υποχρέωσαν να παραδώσει τα κλειδιά του, αφήνοντας όλες τις υποδομές που ο ίδιος δημιούργησε αλλά και 80 περίπου μόνιμα τροχόσπιτα, από τα 20 που είχε παραλάβει.

Οι ιδιοκτήτες προχώρησαν στην αναζήτηση νέου ενοικιαστή – εκμεταλλευτή, αλλά με ενέργειες και κινήσεις που προκαλούν απορίες και υποψίες ως προς τους πραγματικούς τους στόχους.

Κάνοντας χρήση – κατάχρηση της προστιθέμενης αξίας που έδιναν στο εν λόγω κάμπινγκ, οι υπάρχουσες υποδομές και τα 80 τροχόσπιτα, οι ιδιοκτήτες αναζήτησαν νέους εκμεταλλευτές, με μεγαλύτερο φυσικά μίσθωμα και το πέτυχαν.

Όμως για να φτάσουν σε αυτόν τον στόχο τους, το πέτυχαν με καταιγισμό υποσχέσεων στους μόνιμους κατασκηνωτές των τροχόσπιτων, ότι δεν θα αυξηθούν τα ετήσια ενοίκιά τους και ότι οι παροχές θα ήταν πολύ καλύτερες.

Μάλιστα αυτές οι διαβεβαιώσεις ήταν και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ και προς ΟΛΟΥΣ τους κατασκηνωτές.

Αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Οι νέοι εκμεταλλευτές αύξησαν το νοίκι των κατασκηνωτών κατά 70 – 80% (!!!), με χειροτέρευση των παροχών υπηρεσιών.

Κάποια μάλιστα από τα θύματα αυτής της ιστορίας μας είπαν ότι θα προσφύγουν, με αγωγές τους, κατά των ιδιοκτητών της έκτασης του εν λόγω κάμπινγκ.

Επειδή αυτό το θέμα το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, θα ασχοληθούμε με περισσότερες και αναλυτικότερες λεπτομέρειες σε επόμενο δημοσίευμά μας.

Διότι «οι αμαρτίες των εν λόγω ιδιοκτητών, παιδεύουσι τους κατασκηνωτές» και οδηγούν το κάμπινγκ ΜΟΝΟΛΙΘΙ στο «σκαμνί».

 

 

Λ.Σ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top