Την Άρτα επισκέφθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ.

Σε ανακοίνωσή που εκδόθηκε μετά την περιοδεία του αναφέρονται τα εξής:

«Άρτα, Παρασκευή επόμενος σταθμός μου σε αυτή την περιοδεία στην δυτική Ελλάδα, το οικονομικό κραχ είναι και εδώ όπως και στις προηγούμενες πόλεις και περιοχές που πήγα. Οι νέοι άνθρωποι έχουν φύγει και όσοι απέμειναν προγραμματίζουν την μετανάστευσή τους. Ο τζίρος στα καταστήματα έχει πέσει στο 10% συγκριτικά με εκείνον προ της πανδημίας, πολλοί θέλουν να κλείσουν, να βάλουν λουκέτο αλλά σκέφτονται όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες της πτώχευσης και της εκκαθάρισης. Δηλαδή, τρέμουν οι άνθρωποι στην ιδέα ότι θα πληρώσουν περισσότερα για να βάλουν λουκέτο. Φυτοζωούν.

Λιανεμπόριο και επιχειρήσεις εστίασης, όπως λένε, καίνε το ρεύμα άδικα και βουλιάζουν από τις ανατιμήσεις, τους φόρους και τα δάνεια. Μια περιοχή που έχει αγροτική παραγωγή παρασύρεται στην δίνη του γενικού οικονομικού κραχ εξαιτίας των ακραίων περιοριστικών μέτρων και της χρόνιας αδιαφορίας της πολιτείας. Αυτές τις μέρες οι αγρότες μαζεύουν τους καρπούς αλλά σε λίγο θα καταλάβουν τι χρήματα έπιασαν τα χέρια τους. Ο ΕΛΓΑ δεν πληρώνει τις ζημιές από τον παγετό. Δεν έδωσε επιδοτήσεις για την ακαρπία το κράτος είναι σε σπιράλ οικονομικού θανάτου. Αυτά που λένε Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι πελώρια ψέμματα και διανομή ψευδαισθήσεων. Όλοι γελάνε με τα δελτία ειδήσεων των πανελλαδικών καναλιών, κλείνουν τα μαγαζιά τους, πηγαίνουν στα σπίτια τους, ακούνε την οικονομική ανάπτυξη που περιγράφει η κυρία Κοσιώνη ή ο κύριος Χατζηνικολάου και δεν πιστεύουν στα αυτιά τους!

Αισθάνονται ότι οι επώνυμοι και έγκριτοι τηλεπαρουσιαστές εργάζονται σε άλλη χώρα και μεταδίδουν οικονομικά νέα άλλου κράτους. Όπως μου είπε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου της Άρτας, κύριος Ιωάννης Γκολομάζος, οι κάτοικοι της περιοχής κάθε βράδυ χαμογελούν ή σκάνε στα γέλια ή βαράνε μπουνιές στις πολυθρόνες ακούγοντας την ανάπτυξη που περιγράφει ο κύριος Σταϊκούρας ή ο κύριος Μητσοτάκης.

Τα επιδόματα θέρμανσης, αγροτικού πετρελαίου, ενοικίου και όλα τα “αντίδωρα” που μοιράζει το Μαξίμου για τους συμπατριώτες μας στην περιοχή της Άρτας, είναι χυδαία ψέματα που δεν μπορούν να σκεπάσουν την πραγματικότητα που ζουν οι κάτοικοι της Ηπείρου. Όλοι έχουν αντιληφθεί το κραχ που έρχεται, οι περισσότεροι έχουν κόκκινα δάνεια. Η πλειοψηφία δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν πολιτικό ή πολιτικό σχηματισμό.

 

Όλα τα ερωτήματα που δέχθηκα τόσο για το ΚΕΛΑΝ όσο και για την ελληνική πολιτική σκηνή, περιστρέφονταν γύρω από την δυσπιστία του Έλληνα πολίτη και την απογοήτευσή του για τον επαναλαμβανόμενο εμπαιγμό και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τα σημερινά κόμματα της βουλής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή της Άρτας έχει τα περισσότερα βυζαντινά μνημεία αλλά καμία κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να επιδοτήσει τα ξενοδοχεία της και να προσελκύσει τουρίστες».

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top