Έρχεται η μαγεία των Χριστουγέννων με συναυλίες, χορευτικά, παιδικές παραστάσεις, μάγους, παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Εκδηλώσεις, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, χορευτικά, ξεναγήσεις, παραμύθια, μάγους και δράσεις για όλη την οικογένεια, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Αρταίων, σε συνεργασία με συλλόγους και άλλους φορείς της Άρτας για το φετινό «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι».

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία την Τρίτη στις 19:30 και τον στολισμό των δρόμων, των πλατειών, των χωριών και  των γειτονιών του Δήμου, μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, έρχεται να κορυφώσει το εορταστικό κλίμα και να γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία την πόλη, μικρούς και μεγάλους. Ενώ τέλος η πλατεία Σκουφά είναι έτοιμη να υποδεχθεί παιδιά όλων των ηλικιών, για παιχνίδι, εκδηλώσεις και ζαχαρωτά. 

«Προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε χαρά και αισιοδοξία και μέσα από τις εκδηλώσεις μας να νοιώσουμε πάλι όλοι μας παιδιά, μιας και τα παιδιά μας είναι οι πρωταγωνιστές των εορτών. Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να χαρούμε να διασκεδάσουμε. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη σε όλους τους Αρτινούς», ανέφερε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top