Ένα μεγάλο έργο ανάπλασης ξεκίνα ο Δήμος Αρταίων, το επόμενο διάστημα μέσα από το οποίο θα δημιουργηθεί πλατεία, σιντριβάνι και χώροι πρασίνου, αναβαθμίζοντας έτσι την περιοχή του Τριγώνου, αφού είναι σε εξέλιξη η δημοπράτηση του έργου με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023.

Ειδικότερα, πρόκειται για το έργο «Δημιουργία Πλατείας Μαξίμου Γραικού» συνολικού προϋπολογισμού 560.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πράσινο Ταμείο και Δημοτικούς πόρους, το οποίο περιλαμβάνει:

1. Ένα μεγάλο ελεύθερο ανοιχτό χώρο πλατείας, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί και διάφορες εκδηλώσεις,
2. Παράλληλα, στον μεγάλο χώρος της πλατείας, έχουν προβλεφθεί να υπάρχουν πιο μικροί με παγκάκια και χώρους πρασίνου,
3. Σιντριβάνι,
4. Ψηλά δέντρα περιμετρικά της πλατείας και χαμηλότερο πράσινο εντός της,
5. Νέος φωτισμός με φωτιστικά τύπου led κ.α.

Επισημαίνεται, ότι η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευθεί στους δημότες της περιοχής για το συγκεκριμένο έργο, ενώ η εντολή που έχει δοθεί στις υπηρεσίες είναι οι εργασίες να τρέξουν πολύ γρήγορα.
Όσοι επιθυμούν περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το έργο, παρακαλούνται να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://www.arta.gr, κατηγορία Επικαιρότητα – Προκηρύξεις.
 


Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top