Με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή «Δημοτική Αναγέννηση», κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αρταίων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο Γρηγόρης Τάσσιος.

Στη δήλωσή του, αναφέρει τα εξής:

«Γεννήθηκα τo 1965 και μεγάλωσα στην Άρτα. Έχω πολυετή εμπειρία στις δημοσιονομικές υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών.
Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Τσενικλόγλου (Προϊσταμένη στο ΓΝA ΚΑΤ) και πατέρας δύο αγοριών, του Σταύρου και του Σάββα, φοιτητές Oικονομικών Eπιστημών.
Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση» με υποψήφια Δήμαρχο την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, έναν άνθρωπο με γνήσιο όραμα, θέληση, ικανότητες και κυρίως ισχυρή αντίληψη της σημαντικότητας του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη μου για τον τόπο μας και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μου, δεσμεύομαι πως θα συμβάλλω στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, στην προώθηση των παραγωγικών μας δυνάμεων και στην γενικότερη ενίσχυση της αγροτικής και κοινωνικής πολιτικής.
Αποδεσμευμένος από άσκοπες υποσχέσεις και δίνοντας βάση σε προτάσεις ολικού σχεδιασμού με μοναδικό σκοπό και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας οδηγώντας μας σε μια νέα παραγωγική τροχιά, σας καλώ να συμπορευτούμε και να αγωνιστούμε μαζί για την ενδυνάμωση του τόπου μας, στο πλαίσιο μιας συντεταγμένης κοινωνίας για ένα σύγχρονο και δημιουργικό Δήμο στην Υπηρεσία του Πολίτη.
Η δύναμη και η εμπιστοσύνη όλων σας  θα βοηθήσουν αποτελεσματικά και με επιτυχία το έργο μας».

 

Γρηγόριος Σ. Τάσσιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων (Δημοτική Αναγέννηση)

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top