LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από την ΔΕΥΑ Άρτας η αντικατάσταση των παλιών συμβατικών με νέα ψηφιακά υδρόμετρα.

Από 9 Ιουλίου έως σήμερα έχουν αντικατασταθεί 2.000 από τα συνολικά 5.000 υδρόμετρα νέα γενιάς που προβλέπει το έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τέλος του έτους.
Πρόκειται για το έργο «Προμήθειας και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υδρομέτρων καταναλωτών και έλεγχος διαρροών πόλης Άρτας» που είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης. Υλοποιείται από την ΔΕΥΑ, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των δικτύων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες. Με τα νέα ψηφιακά υδρόμετρα επιτυγχάνεται η δημιουργία διαδικτυακού λογισμικού συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, καθώς η παρακολούθηση διαρροών και βλαβών, με γεω-απεικόνιση του ολοκληρωμένου δικτύου, κ.α.  
Διευκρινίζεται ότι οι μέχρι σήμερα παλαιού τύπου υδρομετρητές που αντικαθίστανται αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους.
Ταυτόχρονα κρίνεται σκόπιμο στις περιπτώσεις εκείνες που οι συμβατικοί υδρομετρητές είναι τοποθετημένοι επιδαπέδια, να ληφθεί μέριμνα για τη μεταφορά τους στην πρόσοψη ή στο όριο ιδιοκτησίας των ακινήτων με ευθύνη των ιδιοκτητών, ώστε να ακολουθήσει η αντικατάστασή τους.  

Προκήρυξη για δυο θέσεις Ατόμων με Αναπηρία στην ΔΕΥΑΑ

Την πλήρωση δυο θέσεων μόνιμου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στην ΔΕΥΑ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης) Άρτας, περιλαμβάνει η προκήρυξη (6Κ/2024) του ΑΣΕΠ, για 1.592 θέσεις Πανελλαδικά.
Σύμφωνα με την προκήρυξη όλες οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά σε Άτομα με Αναπηρία με ποσοστό τουλάχιστον 50%. Για την ΔΕΥΑ Άρτας η μια είναι ειδικότητας ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) Διοικητικού-Λογιστικού και η δεύτερη ΤΕ Πληροφορικής (SOFTWARE ή HARDWARE). Αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους υποβάλλονται από 21 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου.


Νέες ρυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΥΑ Άρτας

Σε ρυθμίσεις βεβαιωμένων οφειλών έως 31 Οκτωβρίου 2024 προς την ΔΕΥΑ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης) Άρτας, μπορούν να προβούν όλοι οι πολίτες.
Η δυνατότητα ρυθμίσεων δίνεται με βάση το νόμο 5143/2024 (Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των ΟΤΑ και λοιπές διατάξεις), που δημοσιεύθηκε στις 11 Οκτωβρίου (ΦΕΚ Τεύχος Ά 161/11.10.2024).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην ΔΕΥΑ Άρτας προκειμένου να υπαχθούν στις διατάξεις. Για τους ευάλωτους οφειλέτες προβλέπεται ρύθμιση και καταβολή με απαλλαγή από τις προσαυξήσεις ως εξής: Σε ποσοστό 95%, με την εφάπαξ εξόφληση των οφειλών, σε ποσοστό 85% για ρύθμιση σε δυο έως έξι δόσεις, 80% για ρύθμιση σε επτά έως 12 δόσεις και 75% για ρύθμιση σε 13 έως 60 δόσεις.
Για τους μη ευάλωτους οφειλέτες παρέχεται η δυνατότητα ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών έως 31 Οκτωβρίου 2024 σε έως και 60 δόσεις.     










ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top