Όπως γράψαμε και την περασμένη Παρασκευή (2-8-2013), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας χρειάστηκε η παρέμβαση του ιδίου του πρωθυπουργού για να διατηρηθεί το κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στην Άρτα, παρά την αντίθετη απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας για την οριστική του διάλυση.

Η ανάληψη πρωτοβουλίας από τον πρωθυπουργό για την παραμονή του μοναδικού κέντρου στην Ήπειρο βρίσκει αντίθετη την στρατιωτική ηγεσία η οποία υπό μορφή αντιποίνων σχεδιάζει έκτακτες μεταθέσεις για το απομείναν στρατιωτικό  και πολιτικό προσωπικό με σκοπό την αποδυνάμωσή του από στελέχη και οπλίτες και την οδήγησή του έμμεσα σε αναγκαστική διάλυση. Γιατί τέτοια εμπάθεια και εμμονές κάποιων για την όμορφη πόλη της Άρτας;

Πάντως η παρέμβαση του πρωθυπουργού δεν είναι και άσχετη με τα όσα αρνητικά και καταγγελτικά ακούστηκαν και γράφτηκαν περί ίδρυσης νέου ΚΕΝ στην Καλαμάτα, εκλογική περιφέρεια του κ. Σαμαρά, τη στιγμή που οδηγούνταν σε κλείσιμο το ΚΕΝ Άρτας.

Όπως έχει επισημάνει ο «Παρατηρητής» σε προηγούμενο φύλλο κρίνεται τώρα αναγκαία η περαιτέρω ανάληψη πρωτοβουλιών  από τους πολιτικούς φορείς του τόπου, προκειμένου να δοθεί στο ΚΕΝ Άρτας η ονομασία ενός αδιαμφισβήτητου ιστορικού συντάγματος της περιοχής, του 3/40 Συντάγματος Ευζώνων.
Το οποίο να συνεχίσει τη λειτουργία του στο κέντρο υποδοχής νεοσυλλέκτων οπλιτών και παράλληλα να λειτουργήσει και η επιστρατευτική μονάδα για την ασφάλεια της περιοχής.

Τέλος τη διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσει το ΚΕΝ Άρτας, έδωσε και ο υφυπουργός Υγείας ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΖΑΣ, ο οποίος το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Άρτας και εκτός προγράμματος επισκέφθηκε και το ΚΕΝ.  

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top