Το αρρωστημένο έως και βρώμικο κλίμα σε βάρος του δημάρχου Αρταίων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, που δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα συμπολιτών μας, γνωστών σε όσους ασχολούνται με τα κοινά, ενθάρρυνε και κάποιον άλλο συμπολίτη μας, ο οποίος, για προσωπικούς προφανώς λόγους, χρησιμοποίησε τρεις πακιστανούς, δίνοντάς τους από δέκα ευρώ στον καθένα και γέμισαν τα πεζοδρόμια της οδού Αμβρακίας και της Βασ. Πύρρου, με  σύνθημα, γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες , σε βαρος του δημαρχου, το οποίο γράφτηκε σε δεκάδες σημεία.

Οι δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς και υπέδειξαν την κατοικία του εντολέα τους, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο ηθικός αυτουργός λέγεται ότι εργάζονταν στο Δήμο Αρταίων και απομακρύνθηκε και σήμερα εργάζεται σε βιομηχανία της περιοχής μας.
Κατατέθηκαν μηνύσεις για εξύβριση και φθορά δημόσιας περιουσίας.
Τέλος τα συνεργεία του Δήμου που προσπάθησαν να σβήσουν τα εν λόγω συνθήματα, δεν τα κατάφεραν γιατί η μπογιά ήταν ανεξίτηλη.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ο ηθικός αυτουργός της προαναφερόμενης πράξης, δεν εργάζονταν στο Δήμο Αρταίων, αλλά στο Δήμο «Ν. ΣΚΟΥΦΑΣ» και είχε ζητήσει από τον Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, μετάταξη στο Δήμο Αρταίων, αίτημα που δεν ήταν εύκολο κατά το Δήμαρχο, να ικανοποιηθεί.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top