LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Τσιρογιάννη, για το Δήμο Αρταίων, ανακοινώνει η Εκπαιδευτικός Θεολόγος ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΟΝΗ, με το παρακάτω σχετικό μήνυμά της:

«Φίλες και φίλοι
Συνδημότες και συνδημότισσες,
Έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη την σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης για να ζητήσει κάποιος την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Τσιρογιάννη , Δημάρχου Αρταίων να θέσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Άταίων και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο <<Αρτινών Συνεργασία>>.
Με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα , αποφάσισα να γίνω αρωγός στην προσπάθεια για την ανάπτυξή του και την προβολή του.
Ο καθένας γνωρίζει τα προβλήματα της γειτονιάς του και της περιοχής του , αυτό που πρέπει να γίνει είναι τα ακουστούν αυτά τα προβλήματα , να καταγραφούν και να γίνει ιεράρχηση για την επίλυσή τους. Χρειάζεται λοιπόν συνεχής διάλογος  με τους πολίτες , νέες ιδέες , όραμα και αποφασιστικότητα.
Ο δήμος μας πρέπει να γίνει πόλος έλξης με την φυσική ομορφιά που διαθέτει , με τα τόσα ιστορικά μνημεία και  τα πανέμορφα εκκλησάκια καθότι ενδείκνυται για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Να παραδειγματιστούμε από τις καλές πρακτικές άλλων δήμων και γιατί όχι να τις εφαρμόσουμε με σκοπό να δώσουμε  ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας και ένα κίνητρο να μην εγκαταλείψουν  τον τόπο τους.
Στον αγώνα αυτό χρειάζεται η συνεργασία όλων και είμαι πρόθυμη να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.
Πιστεύω ότι με θέληση και επιμονή μπορούμε να τα  καταφέρουμε!!».

 

Αλεξάνδρα (Άντα) Χρόνη
Εκπαιδευτικός Θεολόγος
Δ.Υ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top