LINK A : https://apply.workable.com/j/247F7D2C05

LINK B: https://apply.workable.com/j/24567C25E0

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Με κλικ στο μπάνερ ή ΕΔΩ, δείτε τα δρομολόγια και πληροφορίες για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 'Αρτας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας κ. Ντάκουλα, πραγματοποίησε ο Γιώργος Στύλιος σχετικά με το σχέδιο προετοιμασίας και απόκρισης του Γ.Ν. Άρτας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Διοικητής, διαβεβαίωσε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι  ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ο κος Στύλιος, ενημερώθηκε επιπλέον για τις τελευταίες εξελίξεις στη μάχη κατά του COVID-19 σε σχέση με την Άρτα και την Ήπειρο. Συζήτησε με τον κ. Ντάκουλα για τις ανάγκες του νοσοκομείου σε προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό), σε βασικό εξοπλισμό (monitor παρακολούθησης και αναπνευστήρες), καθώς και αναλώσιμα υλικά (αντισηπτικά, μάσκες ποδιές γάντια), προκειμένου αυτό να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Ο Βουλευτής επισήμανε ότι θα δώσει με όλες του τις δυνάμεις τη δική του μάχη προκειμένου τα δίκαια αυτά αιτήματα να υλοποιηθούν. Τόνισε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας) και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Ο κ. Στύλιος ανέφερε ότι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα στους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές και το προσωπικό καθαριότητας. Καταλήγοντας τόνισε ότι από τη μεριά μας οφείλουμε και εμείς να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να μείνουμε σπίτι…

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη, Μαζί θα νικήσουμε









ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top