«Με τα κρεμμυδάκια» τον ΓΑΠ, φόρτωσε «εφιάλτες» στον Τσίπρα και «αϋπνίες» στον Μητσοτάκη!

Με ποσοστό 70% στο 70% των ψήφων, ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ έκανε «με τα κρεμμυδάκια» τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ. 

Η μεθοδικότητα και η αξιοπιστία που διέκριναν τον ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ήταν τα όπλα της θριαμβευτικής του νίκης σε βάρος του «πρίγκιπα» της δυναστείας των Παπανδρέου, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που ανοήτως πίστεψε ότι μόνο μ ε το όνομά του, θα κέρδιζε και πάλι την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Όμως η  νίκη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ δεν αλλάζει μόνο το πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά γεμίζει και ελπίδες στους διασκορπισμένους πρώην συντρόφους του, σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., γεμίζει και αισιοδοξία στους απογοητευμένους ψηφοφόρους, αυτών των δύο κομματικών χώρων, που μέχρι πρότινος αναζητούσαν διέξοδο στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, από τις πολιτικές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά κυρίως από εκείνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ανοίγει μια νέα εποχή στην πολιτική ζωή της χώρας, σύντομα θα αποτελέσει το «αντίπαλο δέος» στην τωρινή κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και σύντομα θα ανακατέψει την «τράπουλα» στην Αριστερά και κατ’ επέκταση στο Κέντρο, που θα συνοδευτούν από πολιτικές ανακατατάξεις, σε πρόσωπα και ιδεολογικούς προσανατολισμούς.

Τέλος η πανηγυρική νίκη του, τον έφερε στο τιμόνι της μεγάλης πολιτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, φόρτωσε ήδη «εφιάλτες» στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και «αϋπνίες» στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, που βλέπουν να έρχονται δύσκολες μέρες για τους ίδιους και τα κόμματά τους.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top