Συγκινητική ήταν η  ανταπόκριση όλων των Αρτινών στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που θα διατεθεί στον ουκρανικό λαό.

Μέσα σε δύο μέρες συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες παιδικών τροφών, τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών ατομικής υγιεινής, καθώς και φαρμακευτικού υλικού.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες μας, τα σχολεία μας για την αλληλεγγύη τους και την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν για πολλοστή φορά. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους αυτούς που δοκιμάζονται σκληρά. Είμαστε στο πλευρό τους, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες για άμεση βοήθεια» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Δημήτρης Ευαγγέλου πρόσθεσε « Νοιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι  βλέποντας την ποσότητα τροφίμων και ειδών που προσέφεραν από το υστέρημα τους η Αρτινοί πολίτες στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε».

Υπενθυμίζεται πως η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε στις Κοινωνικές Δομές  του Δήμου Αρταίων και θα παραδοθεί στον Ερυθρό Σταυρό Άρτας.

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top