Για ηθικούς  και προσωπικούς λόγους ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, κ. ΧΑΡΑ ΣΦΑΛΤΟΥ, 24 ώρες μετά την ορκωμοσίας της.

Η επίκληση «ηθικών« λόγων είναι κάτι το ασυνήθιστο σε αυτές τις περιπτώσεις και εύλογα προκαλεί ερωτηματικά, τα οποία και προβληματίζουν.

Το κείμενο της παραίτησής της έχει ως ακολούθως:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαπητοί συνδημότες

Την 25 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία μου ενώπιον του Δημάρχου Αρταίων κου. Χρήστου Τσιρογιάννη. Σε συνέχεια της παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κου. Κωνσταντίνου Χαρακλιά, εκλήθην ως πρώτη επιλαχούσα, να αποδεχθώ τη θέση της δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την οποία κατήλθα υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Παράλληλα σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίησή μου από την ανωτέρω Δημοτική Παράταξη. Οι   λόγοι δε που  με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, είναι ηθικοί και προσωπικοί. 

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες οι οποίοι στην πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου  στα κοινά του Δήμου , μου έδωσαν έναν τόσο σημαντικό αριθμό ψήφων, γεγονός που με τιμά ιδιαίτερα.

Πλέον ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα ασκώ τα καθήκοντά μου και θα υπηρετώ τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

 

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top