«Η Άρτα γίνεται καλύτερη, χωρίς πειράματα και προσωπικά παιχνιδάκια, χωρίς δοκιμές, χωρίς χαριστικές ψήφους…».

Το παραπάνω μήνυμα νίκης ανήκει στο Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, το οποίο απηύθυνε σε εκατοντάδες φίλους του συνδυασμού του «Αρτινών Συνεργασία», οι οποίοι παραβρέθηκαν στην κοπή της παραδοσιακής πίτας της παράταξης, που έγινε την περασμένη Κυριακή σε αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων της περιοχής μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων,  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  και Βουλευτής Άρτας ΝΔ  Γιώργος Στύλιος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Χρήστος Ντακαλέτσης – οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό-, σύσσωμη η Δημοτική Παράταξη, Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αναστασία Σίμου-Τάσιου, Φώτης Φώτης και Δημήτρης Βαρέλης, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος, οι Πολιτευτές Στάθης Γιαννούλης και Ντίνος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ  ΝΔ Νίκος Σπύρου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάμπρος Ανδρέου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μιχάλης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Μ/Φ «Σκουφάς» Νίκος Μπανταλούκας, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης» Μιμίκα Αξιώτη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αλέξανδρος Παναγής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Τάσος Τσίνας, ο υπηρεσιακός  Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Σκανδάλης, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νεκτάριος Μήτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρης Αποτόρης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρεβέζας Δημήτρης Σκανδάλης,  ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κώστας Μπέλλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Γιώργος Γκανιάτσας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Θεόδωρος Μακρής, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παρασκευή Χαμπηλομάτη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιόκτητων Φροντιστών Κώστας Βούλγαρης, ο Διευθυντής Δασών Δημήτρης Χελάς, οι πρώην Δήμαρχοι Βλαχερνών Ζώης Μπασιούκας και Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι ΝΟΔΕ ΝΔ,  αρκετοί επιχειρηματίες, εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι φορέων, υπηρεσιών και  Συλλόγων της Άρτας. Σήμα προσωπικής στήριξης στο πρόσωπο του Δημάρχου, έστειλαν και δύο σημαίνοντα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, ο Αποστολόπουλος Ηλίας.
Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ στο μαγνητοσκοπημένο video του που προβλήθηκε στην εκδήλωση, δήλωσε πως «Με τον φίλο μου τον Χρήστο μοιραζόμαστε το ίδιο παθός και την ίδια αγάπη για τη Αυτοδιοίκηση. Αυτό που πρέπει να του αναγνωρίσω είναι η αγάπη και η αγωνία του για να πάει την Άρτα μπροστά. Και έχει και τη γνώση και την θέληση για να το κάνει, γιατί οι δυνατές ομάδες κερδίζουν. Και η ομάδα σου και λάμπει και όραμα έχει και ακτινοβολεί».
Ενώ με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβεβαίωσε την εκτίμηση και την δυναμική που έχει ο Χρήστος Τσιρογιάννης στον χώρο της Αυτοδιοίκησης πέρα και πάνω από κόμματα, σημειώνοντας στο επίσης μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του πως «είναι ένας ικανότατος και πολύ εργατικός δήμαρχος που πραγματικά αγαπά την πόλη του και αγωνίζεται για το καλό της. Εκτός από καλός δήμαρχος είναι ο άνθρωπος  που ψάχνει το κάτι παραπάνω για την πόλη  και τους δημότες του».
 

Το δημόσιο μήνυμα του Δημάρχου

Εμφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή του έργου της Δημοτικής Αρχής, ο επικεφαλής της Παράταξης «Αρτινών Συνεργασία» και Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, αφού αναγνώρισε ότι υπάρχουν αστοχίες σε ορισμένα ζητήματα ως απόρροια της οικονομικής, της υγειονομικής και της ενεργειακής κρίσης αλλά και εξαιτίας αδιαφορίας ορισμένων προσώπων που είχαν στον τομέα ευθύνης τους ορισμένα ζητήματα και εκ των υστέρων όλοι κατάλαβαν «που και γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις», σημείωσε:

«Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε αν αυτή η ομάδα που κατάφερε τόσα πολλά θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της ή αν θα το αφήσουμε στη μέση. Αν θα δικαιωθούν οι αποφάσεις, η εργατικότητα και η προσπάθεια μας ή αν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Αν θα επιλέξουμε ανθρώπους που θα θέλουν να προωθήσουν τη δική τους προσωπική ατζέντα, αν θα επιλέξουμε ανθρώπους που όταν είχαν την εξουσία απέτυχαν στα πολλά και σημαντικά, αν θα επιλέξουμε ανθρώπους που μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχαν καμία ουσιαστική αντιπρόταση».

 

Ξεκάθαρο το μήνυμα: «Ο λόγος ο δικός μας μετράει. Η Άρτα γίνεται καλύτερη χωρίς πειράματα και προσωπικά παιχνιδάκια»

Και κατέληξε στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την κοινωνία της Άρτας: «Εμείς λέμε, ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πειράματα, ούτε για δοκιμές. Θέλουμε και αξίζει στην πόλη μας να προχωρήσει. Χωρίς δοκιμές, χωρίς χαριστικές ψήφους.
Οι δικές μας προσπάθειες και η συνεχής ενεργός παρουσία μας στα κέντρα των αποφάσεων, αλλά και στις γειτονιές, δίπλα στον κάθε πολίτη, δίπλα σας, είναι ο καλύτερος τρόπος να οδηγηθούμε με ασφάλεια, χωρίς πειράματα σε μία ακόμη καλύτερη Άρτα.
Αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να την φέρουμε σε πέρας. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επιμονή. Λέμε όχι στα πειράματα, όχι στις χαριστικές ψήφους, ναι στην εργατικότητα, ναι στην προσπάθεια που φέρνει καρπούς. Ενωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, για την Άρτα που μας αξίζει. Μαζί καταφέραμε πολλά. Μπορούμε ακόμη περισσότερα. Ο λόγος μας μετράει. Για όσα καταφέραμε και για όσα μπορούμε να κάνουμε. Προχωράμε μαζί.»ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top