Σε ηλικία 86 χρόνων, έφυγε ο καλός φίλος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ, ο άνθρωπος που πρόσφερε τα μέγιστα στην πανελλαδική ανάδειξη της Κορωνησίας και κατ’ επέκταση όλης της Άρτας, ως ένα από τα πιο γραφικά ψαροχώρια της χώρας μας. Τόσο για τη φυσική της ομορφιά, όσο και για τη γαστρονομία της στα θαλασσινά.

Ήταν ο καλύτερος διαφημιστής της περιοχής, ήταν το σημείο αναφοράς για τους φίλους του καλού φαγητού.
Για εμάς δεν ήταν μόνο ο σωστός και άψογος επαγγελματίας, ο γαλήνιος,  ο συνεπής και ευγενικός άνθρωπος, ήταν ο καλός και ανιδιοτελής φίλος μας, που πάντα και επί πολλές δεκαετίες ήταν δίπλα μας, για εμάς ήταν μοναδικός και ανεπανάληπτος.
Ήταν το σήμα κατατεθέν στον τομέα της ποιοτικής ψαροφαγίας, από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στην Κορωνησία, είχε φίλους και πελάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Όποιος είχε την «ατυχία» να γνωρίσει και να απολαύσει τα θαλασσινά του, τα ολόφρεσκα ψάρια, τις γαρίδες του Αμβρακικού, τα τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια του και ότι άλλο ο ίδιος επέλεγε ή ψάρευε για τους πελάτες του, γινότανε «σκλάβος» του.
Και ήταν πολλές δεκάδες αυτοί οι «σκλάβοι» του, που ερχόντουσαν αυθημερόν πολλές φορές στην περιοχή μας, μόνο για αυτόν και για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του.
Θα λέγαμε ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ, ήταν ο αρτινός που ανέξοδα διαφήμισε την Άρτας μας στο πανελλήνιο, όσο κανείς άλλος.
Και για αυτό και μόνο, πρέπει να μνημονεύεται και πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους μας.
Στα χνάρια του και τα παιδιά του, η Γεωργία και ο Δήμος, που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση, με τον ίδιο σεβασμό και τη ίδια ποιότητα υπηρεσιών, σε εκείνους που τους επισκέπτονται στην όμορφη Κορωνησία.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ήταν ένας ανεκτίμητος φίλος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, που πάντα θα τον θυμόμαστε.

                                                                                                                              ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top