Συνέντευξη Τύπου διοργανώθηκε σήμερα από τον Δήμο Αρταίων, για την παρουσίαση του 7ου Δρόμου του Γεφυριού που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα 1-2 Απριλίου 2023.

Ο Δήμος Αρταίων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας και ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, ως συνδιοργανωτές αναφέρθηκαν στο επίπεδο της προετοιμασίας που έχει προηγηθεί, δηλώνοντας πως είναι «Όλα έτοιμα για την εκκίνηση» άλλα και στο μήνυμα που θα μεταφέρουν οι δρομείς «δίνω αίμα δίνω ζωή».
Όλοι, επίσης, τόνισαν ως εξαιρετικό το γεγονός ότι αυτού του επιπέδου η αθλητική διοργάνωση,  προσελκύει αθλητές από ολόκληρη την χώρα.
Δήλωση Δημάρχου Αρταίων, Χρ. Τσιρογιάννη.
« Είμαστε ευτυχείς πού αυτό που ξεκίνησε δειλά και με ελπίδες, έχει γίνει ένας αθλητικός θεσμός για την Άρτα και για ολόκληρο το δρομικό κίνημα της Ελλάδας. Ο τουρισμός και ο αθλητισμός, δεν είναι έννοιες θεωρητικές. Θέλουν έργα και δράσεις για να γίνουν. Η 7η διοργάνωση του «Δρόμου του Γεφυριού», είναι η απόδειξη ότι στην Άρτα γίνονται πράγματα.
Αρκετά με την γκρίνια, αρκετά με τις παρωχημένες ιδέες για ανάπτυξη με μοντέλα άλλων δεκαετιών, αρκετά με τα φρου φρου και αρώματα που δεν λένε τίποτα επί της ουσίας. Όλα είναι δρόμος. Και ο Δρόμος του Γεφυριού ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει για 7η συνεχόμενη χρονιά».
Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να κάνει εκτενή αναφορά στους συνδιοργανωτές, ευχαριστώντας τους δημοσίως, στους αθλητές και τους συμμετέχοντες που δείχνουν ότι κάθε χρόνο εμπιστεύονται όλο και περισσότερο την Άρτα, τους εθελοντές, που είναι η ψυχή του αγώνα, και φυσικά στους χορηγούς, την Ελληνική Αστυνομία και τους συνεργάτες του.
Δήλωση Αντιδημάρχου Αθλητισμού Δημήτρη Σφήκα  
Ο Δημήτρης Σφήκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ιερό σκοπό της αιμοδοσίας, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο φετινός «Δρόμος», προτρέποντας μικρούς και μεγάλους, συμμετέχοντας ή μη να κάνουν αυτό το δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους. Και σημείωσε: «Εδώ και 7 χρόνια η Δημοτική μας Αρχή εμπλουτίζει τους αγώνες, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται οι αθλητές αλλά και μια καλή ευκαιρία να προβληθεί η Άρτα μας». Και κατέληξε: «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους δρομείς όλης της χώρας, σ’ ένα ακόμη αθλητικό γεγονός με μεγάλη προβολή».    
Δήλωση Προέδρου Συλλόγου Δρομέων Άρτας Γιώργου Μακρή.
Θερμές ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου, κ. Γιώργου Μακρή, ο οποίος δήλωσε:
«Είμαστε πάντα δίπλα σε αυτόν τον αγώνα και στην Δημοτική Αρχή όπως και αυτή είναι άλλωστε δίπλα μας σε οτιδήποτε  κάνουμε.  Εύχομαι σε όλους τους αθλητές να τερματίσουν ομαλά και υγιείς, να χαρούν τη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της πόλης μας. Και μην ξεχνάμε, πως ο αθλητισμός προσφέρει υγεία και ευεξία».
Δήλωση Πρόεδρου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας Μάρω Νάκα
Αναφορά στην πρόταση του Χρήστου Τσιρογιάννη, έκανε η Πρόεδρος Μάρω Νάκα, προκειμένου ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας να προχωρήσουν σε εθελοντική αιμοδοσία. Είπε, λοιπόν, η Πρόεδρος:  
«Είμαστε χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα  η πρόταση του Δημάρχου κ. Τσιρογιάννη  να αφιερωθεί ο φετινός αγώνα στην εθελοντική αιμοδοσία. Πιστεύουμε και εμείς, ότι αυτή η συμβολική κίνηση θα βοηθήσει ακόμη πιο πολύ το έργο μας. Μικροί  και μεγάλοι θα τρέξουμε μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Και κατέληξε με ένα μήνυμα που εκφράζει όλους: «Στον αγώνα αυτό, να νικήσει η ζωή!».
Δήλωση Τεχνικού Υπευθύνου της διοργάνωσης Χρήστου Ζαρκάδα
Για την τεχνική προετοιμασία που έχει προηγηθεί, ώστε να είναι όλα έτοιμα, μίλησε και ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Αγώνα, λέγοντας:
«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική αθλητική διοργάνωση της πόλης μας. Είναι, λοιπόν, πολλές οι προδιαγραφές που πρέπει να προβλεφθούν, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να τερματίσουν με ασφάλεια. Και αυτό κάνουμε.
Παράλληλα, φροντίσαμε ώστε ο Δρόμος να απευθύνεται σε όσους περισσότερους γίνεται. Έτσι, έχουμε κάνει έναν συνδυασμό ώστε να μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει αλλά και ο αθλητής που έχει υψηλές προδιαγραφές και άρα υψηλότερες απαιτήσεις».


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top