Με ανακοίνωσή της προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η κα Χρυσάνθη Γούση, δηλώνει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και υποψήφια Δήμαρχο την κα Τζένη Ταπραντζή.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της, ευχαριστεί την κα Ταπραντζή για την βοήθεια που της πρόσφερε σε ένα θέμα που είχε με το Δήμο Αρταίων, το οποίο λύθηκε άμεσα και δηλώνει σίγουρη ότι η Τζένη Ταπραντζή θα είναι η επόμενη Δήμαρχος Αρταίων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Γεννήθηκα στην Καλαμιά (Φιλοθέη) Άρτης.
Μετά το λύκειο έφυγα για σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου. Πέρασα με εξετάσεις στο δημόσιο, όπου εργάστηκα για το δημόσιο συμφέρον σε Θέση ευθύνης σχετικά με τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών των υπουργείων, νομαρχίας, περιφέρειας, με τα προγράμματα δημοσίων επενδύσεων και το δημόσιο λογιστικό.
Εργάστηκα με μεγάλο ζήλο και υπηρεσιακό καθήκον υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον. Επειδή αγαπώ την πατρίδα μου, πρώτη φορά απεφάσισα να ασχοληθώ με τον δήμο που γεννήθηκα.
Σ’ αυτό βοηθάει η μεγάλη εμπειρία που έχω για τους προϋπολογισμούς και τους απολογισμούς, οι σπουδές μου και η εργασία μου σε θέση ευθύνης σαν διευθύντρια στο Γενικό λογιστήριο του κράτους από το 2004.
Έχω άδεια φοροτεχνικού λογιστού A΄ Τάξης σε συνάφεια των σπουδών μου και της εργασίας μου.
Προτίμησα να μπω στον συνδυασμό των υπερκομματικών της κυρίας Ταπραντζή Τζένης, και γιατί σε ένα πρόβλημα που είχα στον δήμο, έδρασε άμεσα, με αγάπη και δικαιοσύνη και μου το έλυσε, βασικά λόγω των γνώσεων που έχω και εκείνη με την εμπειρία που είχε στα θέματα του δήμου, γιατί είδε το θέμα μου ανθρώπινα και δίκαια, όπως αρμόζει σε όλους τους κατοίκους του δήμου.
Από εκείνη την στιγμή την εκτίμησα και της υποσχέθηκα θα την βοηθήσω.
Είμαι σίγουρη ότι η κα Ταπραντζή θα είναι η δήμαρχος του Δήμου Αρταίων, επειδή είναι δίκαιος και καλός άνθρωπος.
Με εκτίμηση στο πρόσωπό της και σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στον συνδυασμό, με εκτίμηση σε όλους τους συνδυασμούς, που θα κατεβούν για το Δήμο Αρταίων, και πέρα από όλα στους κατοίκους του δήμου Αρταίων, θα αγωνιστούμε για έναν δήμο, που θα είναι πρότυπο όλων των δήμων της Ελλάδας. Αυτό θα οφείλεται κυρίως στην κα Ταπραντζή και στους συμμετέχοντες στο συνδυασμό αυτό.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς που θα κατέβουν για το Δήμο Αρταίων».

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γούση Χρυσάνθη

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top