Την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική ομάδα της Τζένης Ταπραντζή ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος ΧΑΡΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, με την παρακάτω δήλωση:

«Έχω τη τιμή και τη μεγάλη χαρά να βρίσκομαι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου από την πρώτη κιόλας φορά που έθεσα τον εαυτό μου υποψήφια το 2019 και αυτό το χρωστάω στην αγάπη και τη στήριξη τόσο της οικογένειάς μου όσο και των συνδημοτών μου αλλά και των συγχωριανών μου μιας και ζω και μεγαλώνω το παιδί μου σε χωριό του εύφορου κάμπου μας.
Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ όλους που μου έδωσαν φωνή να αναδείξω τα προβλήματα, να επισημάνω καταστάσεις αλλά και να υπερθεματίσω τις ομορφιές του τόπου που κατοικώ και εργάζομαι.
Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν με την παρούσα επιστολή να γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από την παράταξη «Δημοτική Αναγέννηση» και να πορευτώ από δω και στο εξής – και έως το πέρας της αυτοδιοικητικής θητείας – ως  ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος.
Τους λόγους της αποχώρησής μου τους έχω γνωστοποιήσει φυσικά προ πολλού σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, μα πρωτίστως στην επικεφαλής την κα Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, την οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως και εγκαρδίως για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.  
Έχω μάθει να εξωτερικεύω τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές μου θέσεις ξεκάθαρα και με θάρρος, ως εκ τούτου ενημερώνω  τον κόσμο πως θα το κάνω όταν νιώσω εγώ έτοιμη κάνοντας ομολογουμένως την απαραίτητη αυτοκριτική που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ακόμη δύναμη από τη θέση της Ανεξάρτητης πλέον Δημοτικής Συμβούλου τον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν κι ένα ακόμα πιο όμορφο αύριο, δίχως δεύτερες σκέψεις καταγγέλλοντας υστερόβουλες πρακτικές.  Η συνείδησή μου αλλά και η αξιοπρέπειά μου το επιβάλλει αλλά και το θεωρώ ύψιστο καθήκον να κοιτάζω τους ανθρώπους γύρω μου με ειλικρίνεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Χουλιάρα στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων Χριστόφορου Σιαφάκα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top