Επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Άρτας  πραγματοποίησε την Παρασκευή 21/07/2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» κ.  Σιαφάκας Χριστόφορος.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με την Διευθύντρια στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Άρτας κ. Αλεξία Παππά, τον προϊστάμενο στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Άρτας κ. Τζουμάκα Κώστα και τον Προϊστάμενο της  Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Άρτας κ. Ανδρέα Βαρέλη και τους εργαζομένους των υπηρεσιών αυτών,  βρέθηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται στην Π.Ε. Άρτας  και στο Δήμο Αρταίων, καθώς και εκείνα που πρόκειται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, οι συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται για την πρόληψη,  αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών, ιδιαίτερα το συγκεκριμένο διάστημα με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες,  η μέριμνα για την ανάπτυξη και την ποιοτική βελτίωση των τομέων της φυτικής και ζωικής παραγωγής στην περιοχή μας, η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, όπως και τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σιαφάκας τόνισε σχετικά ότι:

«Θα εργαστούμε μεθοδικά και με πρόγραμμα, πάντα σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια,  επιδιώκοντας την ολοκλήρωση, αλλά και εκπόνηση νέων έργων που βελτιώνουν ποιοτικά και λειτουργικά τη ζωή των πολιτών μας.  Η αλληλοϋποστήριξη Περιφέρειας και Δήμου είναι μεγίστης σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά. Όλες οι προσπάθειες για τη βελτίωση της πρόληψης καταστροφών πρέπει να συνεχιστούν με γνώμονα τις αρχές της αλληλεγγύης, της συνεργασίας,  του συντονισμού και της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των επιπέδων αυτών. Στόχος σε μια περιοχή κατεξοχήν αγροτική, όπως η  Άρτα, είναι η στήριξή μας με γνώμονα την  οικονομική βιωσιμότητα μέσω χρηματοδότησης και δράσεων που στηρίζουν την αγροτική ανάπτυξη».  


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top