Τα ζητήματα που απασχολούν το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας συζήτησε ο κ. Σιαφάκας Χριστόφορος συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τους προέδρους αυτών κ. Κωνσταντίνο Σακκά και  κ. Μήτσιο Νεκτάριο αντίστοιχα, καθώς και με  εκπροσώπους του Δ.Σ. των δύο εταιριών.

Όπως επισήμανε ο κ. Σιαφάκας «το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας είναι σημαντικοί κοινωνικοί εταίροι του Δήμου και μόνο με  αγαστή συνεργασία από την πλευρά μας ως νέα δημοτική αρχή,  μπορούν να δοθούν λύσεις με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση  των πολιτών. Υποσχέθηκε επίσης  την όποια παροχή βοήθειας από την πλευρά  του Δήμου προς τους δύο φορείς για την εύρυθμη λειτουργία τους. Τέλος  ενημερώθηκε για την ανακατασκευή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ,  κάτι που φυσικά θα βοηθήσει και σε καλύτερες παροχές προς το επιβατικό κοινό και θα αναβαθμίσει την πόλη μας.  
Η εξυπηρέτηση του κοινού με μίνι μπας σε μόνιμη βάση, πόσο δε μάλλον σε ημέρες εκδηλώσεων και εορτών, η διαβούλευση και η σύμφωνη γνώμη των δύο φορέων πριν από οποιαδήποτε κυκλοφοριακή αλλαγή μικρή ή μεγάλη, ο σημαντικός ρόλος και των δύο στην μετακίνηση σε όλα τα δρώμενα του Δήμου, στην προβολή, αλλά και στην ασφάλεια, ζητήματα που σχετίζονται με υφιστάμενες, αλλά και νέες γραμμές συγκοινωνίας, η δημιουργία  χώρου στάθμευσης  του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Άρτας,  είναι κάποια από τα θέματα για τα οποία δεσμευόμαστε από την πλευρά μας. Οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται από την πλευρά και των δύο Φορέων.
Θα συνεχίσουμε την επικοινωνία και τις επαφές μαςμε όλους, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα,  επαφές που αποτελούν το «οξυγόνο» για τη δημοτική μας αρχή!»

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top