Ευχαριστίες για την επανεκλογή του και ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων στέλνει ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αρταίων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, με το παρακάτω μήνυμά του:

«Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με επανεξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Αρταίων, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Για  εμένα ήταν μια αναγνώριση και δικαίωση και των προσωπικών αυτοδιοικητικών επιλογών μου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Αναγνώριση, γιατί με την επανεκλογή μου δικαιώθηκαν οι διαφοροποιήσεις μου σε αλαζονικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές, αλλά και σε λαθεμένες επιλογές της απερχόμενης δημοτικής εξουσίας.
Η δε νίκη του συνδυασμού μας «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» και του νέου πλέον δημάρχου Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, είναι και μια σαφέστατη εντολή του εκλογικού σώματος, για αποφυγή λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος και για την παραγωγή έργου ουσίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Υπόσχομαι να μη διαψεύσω τις προσδοκίες εκείνων που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και εύχομαι ολόψυχα σε όλους εσάς ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top