Μετά την πρόσφατη παραίτηση του αντιδημάρχου «Ν. ΣΚΟΥΦΑ» ΣΤΑΘΗ ΚΑΚΑΡΙΑΡΗ, κι άλλος αντιδήμαρχος, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, υπέβαλε σήμερα 31-5-2024 την παραίτησή του, από το αξίωμά του (ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ το είχε προβλέψει) για λόγους… «τοξικότητας», πουν την προκάλεσαν προφανέστατα οι επιθετικές συμπεριφορές του Δημάρχου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ, κατά του συνόλου των τοπικών παραγόντων.

Κατά πληροφορίες μας αναμένεται και άλλη παραίτηση.

Αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης του κ. Τσεκούρα έχει ως ακολούθως

«Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από αντιδήμαρχος και από μέλος της δημοτικής επιτροπής και παρακαλώ όπως την κάνετε δεκτή. Πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες ότι δεν ευθύνεται η τωρινή διοίκηση του Δήμου για τον οικονομικό εκτροχιασμό και τα διαχρονικά λάθη και παραλείψεις στην οργάνωση και τη λειτουργία του Δήμου. Σήμερα όμως το πρόβλημα πέρα από το οικονομικό είναι και ηθικό. Απαιτείται συναίνεση και συνεργασία όλου του Δημοτικού Συμβουλίου για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων η οποία αντικειμενικά δεν υπάρχει.

Η συνεργασία με τους όμορους Δήμους και δημάρχους είναι απαραίτητη όπως και οι σχέσεις με την περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη και τους τοπικούς βουλευτές του νομού, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, θα πρόσθετα δε επιτακτική ανάγκη. Με ένα τέτοιο τοξικό κλίμα δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ο Δήμος ώστε να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Στις προσθέσεις μου είναι να παραιτηθώ και από δημοτικός σύμβουλος. Θα σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου σε λίγες ημέρες αφού λάβω υπόψη την άποψη των δημοτών που με στηρίζουν και με τιμούν για πέμπτη θητεία στην τιμητική θέση του δημοτικού συμβούλου»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top