Στην πρώτη ερώτηση της 3ης συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής  Αρχής του Δήμου ΑΡΤΑΙΩΝ»,  την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, σχετικά με την τύχη του «ΞΕΝΙΑ» και η οποία τέθηκε από την αντιπολίτευση και τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», ο Δήμαρχος Αρταίων διαβεβαίωσε ότι τηρεί την προεκλογική του υπόσχεση να ξαναλειτουργήσει το «Ξενία»  ως ξενοδοχείο, χωρίς όμως να ρισκάρει τη χρηματοδότηση.

Εξήγησε ότι βρίσκεται σε αναμονή συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, για πιθανή αλλαγή χρήσης και διαβεβαίωσε ότι το Κάστρο θα ανοίξει για τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους.Διαβεβαίωσε ότι δεν θα διακινδυνεύσει τη χρηματοδότηση με ηρωισμούς.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σιαφάκας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τηρούμε την προεκλογική μας υπόσχεση. Δεσμευτήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε το Ξενία να ξαναλειτουργήσει ως ξενοδοχείο με την υποσημείωση ότι δεν θα ρισκάρουμε τη χρηματοδότηση. Πριν αναλάβουμε ακόμη, ξεκινήσαμε τις επαφές μας με τους αρμόδιους μελετητές, βουλευτές υπουργούς κλπ, για τη δυνατότητα αλλαγής χρήσης. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε συνάρτηση με τον πρωθυπουργό. Να είστε σίγουροι ότι θα ανοίξουμε το Κάστρο για τη Άρτα και τους πολίτες με οπουδήποτε πολιτικό κόστος. Να είστε σίγουροι ότι αν έχουμε την παραμικρή ένδειξη για αλλαγή απόφασης ΚΑΣ, θα την κάνουμε πράξη».

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top