Εντοπίστηκε τις (01-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) και συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος  και εννέα ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διενέργεια  και συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια. 

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) Πρέβεζας, στο καφενείο διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, 72χρονος, είχε εγκαταστήσει κατάλληλα διαμορφωμένο τραπέζι, ενδεδυμένο με πράσινη τσόχα και είχε επιτρέψει την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «πόκερ»  και συγκεκριμένα την παραλλαγή texas holdem, στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες ο ίδιος και άλλοι εννέα ημεδαποί, ηλικίας από 28 έως 55 ετών.

Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: 

• ένα τραπέζι ειδικά διαμορφωμένο για διενέργεια χαρτοπαιγνίων

• το χρηματικό ποσό των (2.837,20) ευρώ  

• τετρακόσιες ενενήντα εννέα (499) μάρκες διαφόρων χρωμάτων 

• μία (1) μάρκα που έφερε την επιγραφή dealer

• μία (1) τράπουλα και 52 φύλλα τράπουλας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top