Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις ημεδαποί Ρομά, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος  Οι δράστες επικεντρώνονταν κυρίως στην κλοπή  χρημάτων και χρυσών κοσμημάτων, ενώ εκτιμάται ότι το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ξεπερνά τις 37.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Κλοπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, τρεις υποθέσεις κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (22-08-2013) το απόγευμα στον Κόμβο Αγγέλη Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Κλοπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί Ρομά (ένας 35χρονος άντρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 43 και 34 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα χρυσά κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι τρείς δράστες, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:
•    Πρωινές ώρες της 22-08-2013 στην Ανέζα Άρτας, αφού μπήκαν σε οικία από ανασφάλιστη πόρτα, 85χρονης ημεδαπής, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ.
•    Πρωινές ώρες της 21-08-2013 στη Φτέρη Κεντρικού Άρτας, εισήλθαν σε οικία 70χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα, αξίας 20.000 ευρώ.
•    Μεσημεριανές ώρες της 21-08-2013 στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα εισήλθαν σε οικία 64χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και ασημένια νομίσματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Οι δράστες από την παραπάνω εγκληματική τους δράση εκτιμάται ότι είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις (37.000) ευρώ.
Το ανωτέρω όχημα και τα κοσμήματα κατασχέθηκαν, ενώ μέρος των κοσμημάτων αποδόθηκαν στους παθόντες έπειτα από αναγνώριση αυτών.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί σε πόσες ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών συμμετείχαν καθώς και η τυχόν συμμετοχή  άλλων ατόμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top