Συνελήφθησαν στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 34χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και Κ.Ο.Κ.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 34χρονης, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε έτερο αυτοκίνητο της 34χρονης, με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.
Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της 34χρονης συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,38) γραμμαρίων καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβής.
Σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
- μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2,88) γραμμαρίων,
- μία κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή,
- μία κυνηγετική καραμπίνα, με ληγμένη άδεια κατοχής,
- ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και
- μία εξωλέμβια μηχανή, η προέλευση της οποίας ερευνάται.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top