Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση συναλλαγής με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα καθώς και μία απόπειρα, που έγιναν σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες (27-05-2020) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος πρωινές ώρες της 22-05-2020 μετέβη σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας όπου πραγματοποίησε συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ, ενώ βραδινές ώρες της 25-05-2020 επιχείρησε εκ νέου να πραγματοποιήσει συναλλαγή με τον ίδιο τρόπο στο παραπάνω περίπτερο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10- ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής καθώς και -87,6- γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Επίσης, κατασχέθηκε το αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας -20- ευρώ, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.  

Επίσης άμεση ήταν η εξιχνίαση διάρρηξης σε μονοκατοικία που έγινε προχθές (26-05-2020) στην Καμπή Άρτας, ύστερα από τη μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.  
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, οι οποίοι είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία των κατηγορουμένων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διάρρηξη μονοκατοικίας που έγινε προχθές (26-05-2020) μεταξύ πρωινών και μεσημβρινών ωρών στην Καμπή Άρτας, από όπου αφαιρέθηκαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων, χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της προαναφερόμενης υπηρεσίας, εντοπίστηκαν χθες (27-05-2020) το απόγευμα στην πόλη της Άρτας και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι δύο από τους τρεις κατηγορουμένους.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top