Μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο νεαρών υπέβαλε 20χρονη κοπέλα στην Άρτα.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, η 20χρονη κατέθεσε τη μήνυση το βράδυ της Παρασκευής, και λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας οι νεαροί δεν συνελήφθησαν.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα το βράδυ της Τετάρτης ήταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Άρτα με τον φίλο της και συγχωριανό της. Ξαφνικά στο δωμάτιο μπήκαν δύο φίλοι του νεαρού και όπως κατέθεσε στην μήνυση την ανάγκασαν να συνευρεθούν ερωτικά χωρίς την θέλησή της.

Η κοπέλα θα εξεταστεί πιθανότητα και εντός της ημέρας από ιατροδικαστική για να διαπιστωθεί αν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση.

Η αστυνομία αναμένει την ιατροδικαστική έκθεση, ώστε να κληθούν να καταθέσουν οι νεαροί, για να ολοκληρώσει την δικογραφία που θα διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές της Άρτας.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top