Συνελήφθησαν τις (03-05-2022) νωρίς το πρωί σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ημεδαπός με συνοδηγό αλλοδαπό. 

Κατά την έρευνα του οχήματος βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους -12,01- γραμμαρίων. 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ημεδαπού και δύο κινητά τηλέφωνα. 

 

Κλοπή χρημάτων

Άμεση ήταν η σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι οποίες κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία, που έγινε τις (02-05-2022) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας. 

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από ημεδαπό, δύο γυναίκες τον προσέγγισαν και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να του αποσπάσουν τσαντάκι, που περιείχε χρηματικό ποσό -420- ευρώ. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν οι κατηγορούμενες για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα. 

Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό επιστράφηκε στον παθόντα. 

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top