Συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, που κατηγορείται για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την ανεύρεση μοτοσικλέτας, η οποία κλάπηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την πόλη της Άρτας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να επιβαίνει στην κλεμμένη μοτοσικλέτα.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε επιπλέον ότι ο κατηγορούμενος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπής για κλοπή στην Άρτα - Κατηγορείται ότι αφαίρεσε 6.000 ευρώ από ηλικιωμένο που φρόντιζε

 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής για κλοπή, που έλαβε χώρα τις  (15-12-2023) στην Άρτα.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, η αλλοδαπή, η οποία είχε προσληφθεί μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας προκειμένου να φροντίζει ηλικιωμένο, αφαίρεσε κατά την παραμονή της στο σπίτι του χρηματικό ποσό 6.000 ευρώ, αποχωρώντας στη συνέχεια από αυτό.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σπείρα διαρρηκτών

Συνελήφθησαν τις (16-12-2023) αργά το βράδυ σε Ιωάννινα και Άρτα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, 3 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τριμήνου, οργανώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις στα Ιωάννινα, στα οποία εισέρχονταν νυχτερινές ώρες, διαρρηγνύοντας πόρτες εισόδου ή τζαμαρίες, αφαιρώντας στη συνέχεια χρήματα από το ταμείο και κινητά τηλέφωνα.
Όπως διακριβώθηκε, ακολουθώντας τον παραπάνω τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε 9 συνολικά περιπτώσεις κλοπών, από τις οποίες αποκόμισαν οικονομικό όφελος που ξεπερνάτο ποσό των 4.000 ευρώ.
Ακόμη, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, αφού, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει την 15/12/2023 από τους κατηγορούμενος κινητό τηλέφωνο έναντι 40 ευρώ, το οποίο είχαν αφαιρέσει εκείνοι την προηγούμενη νύχτα από επιχείρηση εστίασης. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Άπαντες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι στην Πρέβεζα


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, κλοπή που έγινε στην Πρέβεζα την 14/11/2023, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, η κατηγορούμενη εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης, από όπου αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top