Δέστε τους! Βρήκαν… ισοδύναμα οι κυβερνώντες! Από πού; Από τις απεργίες που «προβλέπουν» ότι θα γίνουν!!!

Δέστε τους! Προβλέπουν(!!!) στον προϋπολογισμό, που κατέθεσαν, ότι θα υπάρξουν έσοδα 8 εκατομμυρίων ευρώ, από τα μεροκάματα των δημοσίων υπαλλήλων, που θα «απεργήσουν» το 2016!!!!

Δέστε τους! Μήπως γιαυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει δημόσια τους εργαζόμενους, σε απεργίες;;;

Το είπε στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καράογλου: «Με το αντίτιμο ενός εισιτηρίου διαρκείας στα λεωφορεία, αγοράζεις 5 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, 10 της ALPHA, 30 της Πειραιώς και… 1030 της Γιούρομπανκ, που λέει ο λόγος!

Κι εμείς λέμε, για να πιεις καφέ σε κεντρική καφετέρια της Άρτας, πληρώνεις 2 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, 5 της ALPHA, 10 της Γιούρομπανκ κ.λπ., κ.λπ.!!!

Διότι δυο είναι τα γνωρίσματα της Άρτας: Τα πολλά καφέ – καφετέριες και οι πολλοί… καφενόβιοι!

Δέστε μας, γιατί σύντομα μας βλέπω όλους στα… κάγκελα, άλα Ραχήλ Μακρή, με το μαύρο στην ΕΡΤ!

Για να σοβαρευτούμε! Επιμένει η βουλευτής Άρτας και κυβερνητική εκπρόσωπος ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ότι η κυβέρνηση κατάφερε δυο βασικούς στόχους, την ΠΡΟΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και την ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Κι ακόμη η κ. Γεροβασίλη, κάνει λόγο και για επιστροφή των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες!

Χαρά στην αισιοδοξία της, καθόσον ακόμη και οι αρμόδιοι υπουργοί, δεν συμμερίζονται κάτι τέτοιο!

Πάντως για μια ακόμη φορά η κ. υπουργός μας λέει… ανέκδοτα!

Όπως ανέκδοτα μας λένε και οι της Ν.Δ., μετά το φιάσκο των εσωκομματικών τους εκλογών, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος!

Όπως, δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης, αλλά μηνύματα πιο… «ισχυρής ενότητας»!

Με πόσα… ξεκατινιάσματα πετυχαίνεται η ενότητα τους;

Και περί σαμποτάζ κάνανε λόγο κορυφαία στελέχη της, όπως η Ντόρα, ο Παπαμιμίκος και άλλα!

Δεν σας θυμίζει λίγο ΣΥΡΙΖΑίικες… συνομωσιολογίες;

Δηλαδή δικαιολογούν τη δική τους ανεπάρκεια, σαν προϊόν… «σκοτεινών δυνάμεων»;;;

Διότι αν υπάρχουν τέτοιες «σκοτεινές δυνάμεις», στη Ν.Δ., ικανές να την κάνουν πανελληνίως… σούργελο, τότε εξηγείται και το γιατί βρέθηκαν στις καρέκλες της εξουσίας, οι… καταληψίες των σχολείων!

Ρωτήθηκε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, για το επεισόδιο με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, στο οποίο και πάλι ακούστηκαν… «γαλλικά», από τον δεύτερο και η «καρφάτη» απάντηση του: «Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. πρέπει να μιλάει καλά αγγλικά, για να εκπροσωπεί τη χώρα διεθνώς…»!

Κατάλαβες… Βαγγέλη; Πρέπει να μάθεις αγγλικά!

Και όταν λέμε… αγγλικά, εννοούμε αγγλικά κι όχι άλα… Αλέξη Τσίπρα!

Σοβαρός, άμεσος και ετοιμόλογος ο Κυριάκος, χωρίς και να προσβάλει κανέναν! Οι μαγκιές στην πολιτική πέθαναν, από τότε που ο Κατσιφάρας είχε πει: «Αν δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας γνώριζαν ούτε οι θυρωροί της πολυκατοικίας μας»!

Βέβαια ένας Κυριάκος δεν φέρνει την «άνοιξη», στη Ν.Δ., γιατί τις κρίσιμες μέρες, που διανύουμε, δυστυχώς όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ!

Και λέμε δυστυχώς, γιατί το ξεσπίτωμα (Όλγα) των νεόπτωχων, οι του ΣΥΡΙΖΑ, το βαπτίζουν «προστασία της πρώτης κατοικίας», η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (Όλγα), είναι ο 13ος μισθός που θα έπαιρναν οι συνταξιούχοι και η επιστροφή (Όλγα) των καταθέσεων στις τράπεζες, είναι ο ΕΝΦΙΑ που πληρώνουν και που θα καταργούσατε την επόμενη των εκλογών!

Μας τελειώνετε και δεν το λέτε! Εκτός και αν δεν το αντιλαμβάνεστε, αδέρφια μας ΣΥΡΙΖΑίοι!

Έχουμε και το Ασφαλιστικό, για το οποίο η κυβέρνηση ζητά από τους Τσολάκογλου, Μερκελιστές και Γερμανοτσολιάδες, συναίνεση!

Συναίνεση, σε τι; Στον «θάνατο» του Ασφαλιστικού; Τα άλογα σκοτώνουν όταν γεράσουν κι όχι τους ανθρώπους!

Μείνανε… 153! Κι αυτοί οι… 153, θα μας «θάψουν»;

Δικαιούμαστε να αισιοδοξούμε για το αντίθετο! Φύγανε δυο για τη φορολόγηση του… κρασιού, δεν θα φύγουν άλλοι… τρεις, για το «θάνατο» του συνταξιούχου;;;

 

                                                                                                                 ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top