Πολλές φορές έχουμε πει από αυτή τη στήλη, ότι μετά τον ηλεκτρισμό και το ψαρόλαδο, η μεγαλύτερη ανθρώπινη εφεύρεση είναι οι ευχές και οι… «κύκλοι»!

Ευχές δια πάσαν αιτίαν,  στιγμήν, ευκαιρίαν και κατάστασιν!

«Κύκλοι», δια πάσαν πολιτικήν… μ(@)λ(@)κίαν!

Εμείς σταχυολογήσαμε τις πιο έξυπνες, τσουχτερές και δηλητηριώδεις ευχές των φετινών Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς!

Ευχές, που ευχόμαστε κάποιες από αυτές, να ολοκληρωθούν!

Όπως αυτή της ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ προς τους πρώην συντρόφους της, του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ευχή μου προς την κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) του 3ου Μνημονίου, για το 2016 και του χρόνου στα σπίτια τους»!

Από το TWITTER της και στου Θεού το TWITTER!!!

Μαχαιριά και… αλάτι! «Χολή» που διαλύει και… μαντέμι!

ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, εναντίον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού! Όπως παλιότερα: ΚΚΕ εσ. εναντίον ΚΚΕ εξ.! Κατά τα άλλα, τους φταίει το σύστημα!

Η μόδα το 2016, Ζωίτσα, θέλει… λαμέ, πούλιες, ψηλούς γιακάδες και φουσκωτά μανίκια!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ προς ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ: «Το 2016 θα βγούμε από το μνημόνιο και θα φορέσεις γραβάτα…»!

Κατά πως έλεγε και ο Γέρος του Μωρηά, ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης: «Χέσε ψηλά κι αγνάντευε…»!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το 2016, αυτό που θα ήταν αν δεν μεσολαβούσε πολιτικά το 2015…»!

Ταβανόπρογκαααααα!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! «…ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, την κρίση και τα καθημερινά μας προβλήματα, οι περισσότεροι και οι περισσότερες από εμάς, ανήκουμε στους τυχερούς(!!!) αυτού του κόσμου… Σας εύχομαι ξανά μέσα από την καρδιά μου, χρόνια πολλά…»!

Και… σκάστε και κολυμπάτε, λέμε εμείς!

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: «…Εύχομαι το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας…»!

Αλλαγή σελίδας με ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΕΡΑΚΗ ή με ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Πάλι καλά που δεν ζει και ο Παπάγος!

ΠΟΤΑΜΙ: «Το 2016 να είναι καλύτερο για όλους και κυρίως για αυτούς που είδαν για άλλη μια χρονιά τις ζωές τους, να τσαλαπατούνται από τους λαϊκιστές της εξουσίας… Δικαιοσύνη – Εργασία – Παιδεία, είναι οι μεγάλοι μας στόχοι…»!!!

Και η συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε… υποστόχος;

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «Το 2016… να φέρουμε ξανά την ελπίδα…»!

Του… «ήλιου του ΠΑΣΟΚ»; Που… μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, για νέες… ελπίδες;

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: «Το 2016 υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ο λαός μας να μπει στον αγώνα για… την προώθηση της λαϊκής αντικαπιταλιστικής και αντιμονοπωλιακής συμμαχίας…»!

Και αυτή τη χρονιά την γλυτώνουν οι «φονιάδες των λαών», οι αμερικάνοι!

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «…Το 2016 θα είναι μια χρονιά στην οποία βάζουμε ως προτεραιότητα… έναν δίκαιο τρόπο μεταθέσεων, όσων υπηρετούν τη θητεία τους, χωρίς διακρίσεις…»!

Όχι, παίζουμε! Υπουργάαααααρα μας!

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού), Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «…Εύχομαι το 2016, με τους αγώνες μας, η Ελλάδα να γίνει δημοκρατική και ανεξάρτητη, χωρίς Τρόικα, μνημόνια, λιτότητα…»!

Και νάχουμε Ζωή, Στρατούλη, Βαρουφάκη και Ραχήλ; Να λείπει! Καλύτερα Τρόικα και μνημόνια, παρά αυτούς!

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «…Εύχομαι να έχουν οι έλληνες, δύναμη, για να δίνουν καθημερινές μάχες και να βγαίνουν νικητές…»!

Χωρίς «παράγκες»; Χλωμό το βλέπουμε!

Ας πάμε και στις ευχές παραγόντων της Άρτας, ξεκινώντας με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: «Ας είναι το 2016, το έτος της οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης για την Ελλάδα και τους έλληνες…»!

Απλό μήνυμα, κατανοητές και ουσίας ευχές και όχι… μπουρδοευχές, του τύπου: «Το 2016, όλα καλά, όλα ανθηρά…»!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ: «Το νέο έτος να μας βρει ετοιμοπόλεμους…»!

Και στο… κατόπιν του ΚΚΕ, «συντρόφια»; Δύο ζωές τα ίδια; Αλλάξτε… κασέτα!

Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Εύχομαι σε όλους τους αρτινούς υγεία, οικογενειακή ευτυχία και αισιοδοξία…»! 

Πρωτότυπες και «ασύλληπτες» οι ευχές του!

Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΘΑΣ: Αναζητήσαμε τις ευχές του, στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και το πρώτο της «θέμα» είναι… «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορήγηση αδειών πλανοδίων…»!!!

Αναζητήσαμε την προσωπική του ιστοσελίδα, για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές του και πετύχαμε το… βιογραφικό του σημείωμα!

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά κ. Αντιπεριφερειάρχα! Μήπως και εκείνοι που μας στέλνουν ευχές, λένε και κάτι το νέο και ξεχωριστό;

Η βουλευτής Άρτας και κυβερνητική εκπρόσωπος ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, έστειλε στους αρτινούς πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα (τζάμπα είναι) και πολλές ευχές και για Καλή Χρονιά, με… καρτούλα, που είχε μια βαρκούλα με ένα άσπρο… πανί!

Αέρα και στα δικά μας πανιά!!!

Με καρτούλα και μέσω TWITTER, έστειλε τις ευχές του και ο βουλευτής Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ. Αλλά το μήνυμά του, κάπως… προβληματικό! Μας λέει: «Χρόνια Πολλά. Το νέο έτος να είναι καλύτερο από το 2015…»!

Δηλαδή κ. βουλευτά, το 2015 ήταν καλό; Και καλύτερο από το… 2014;

Άρα πάμε καλάαααα; Όπως μας λένε και οι ΣΥΡΙΖΑίοι;

Ο βουλευτής Άρτας ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ: «…Το 2016 να είναι χρονιά αισιοδοξίας και δικαιοσύνης. Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη! Καλή δύναμη!»!

Φίλε Βασίλη στο τελευταίο «έπεσες μέσα»! Για τα υπόλοιπα, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Και οι δικές μας ευχές, οι ευχές του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»: «ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Είναι το μόνο που θα μας χρειαστεί, για να αντέξουμε αυτά που έρχονται και αυτά που μας περιμένουν αυτή τη χρονιά…»!

 

                                                                                                                                                      ΛΕ-ΣΤΑΣ  

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top