«Κάναμε ΘΑΥΜΑΤΑ, στους τομείς της Παιδείας και της Υγείας», είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη!

Ναι, διαλύθηκε και η Παιδεία και η Υγεία! Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μόνο με «ΘΑΥΜΑ» θα μπορούσε αυτό να συμβεί.

Επειδή έχω την ατυχία και το «προνόμιο», να γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της χώρας και ειδικότερα της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πω μόνο τούτο: «Τέτοιες άθλιες συνθήκες, που επικρατούν, δεν τις χωράει ανθρώπινος νους…»! Και για αυτό δέχομαι οποιονδήποτε αντίλογο!

Η σημερινή άθλια κατάσταση στα νοσοκομεία, δεν έχει προηγούμενο, τα τελευταία… 60 χρόνια!

Για την Παιδεία δεν γνωρίζω και δεν λέω τίποτα. Για την Υγεία όμως γνωρίζω από «πρώτο χέρι»!

Τώρα ποιος φωστήρας σύμβουλος του πρωθυπουργού, έβαλε στο στόμα του, αυτή την ψευτιά, δεν το ξέρω! Μήπως ο «νεκροθάφτης» των δημοσιογράφων, υπουργός Πολάκης;

Και μιας και ο λόγος για τον πρωθυπουργό μας, είχαμε και αντιδράσεις, θετικές στο μεγαλύτερο μέρος τους, για το δημοσίευμά μας: «4000 ευρώ κόστισε στο Δήμο το γεύμα του Αλέξη Τσίπρα στο Αθαμάνιο»!

Ας αρχίσουμε από τις «αρνητικές», με χαρακτηριστική αυτή του Ν.Α.Σ., της εφημερίδας «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ», που μας… «μάλωσε», γιατί κοστολογήσαμε μόνο… 10 ευρώ το άτομο, για ένα αξιοπρεπές γεύμα, λέγοντάς μας: «Στους Μελισσουργούς τα 10 ευρώ δεν φθάνουν ούτε για… τσίπουρα»!

«Μπλάκ» τσίπουρα;

Αν έτσι είναι τότε φίλε Ν.Α.Σ., στο Αθαμάνιο πρέπει να άνοιξαν… γαλλικές σαμπάνιες!

Αν έτσι έγινε, τότε τα 4.000 ευρώ, λίγα είναι!

Όμως το κείμενο το δικό μας, δεν ήταν για το ύψος της δαπάνης, αλλά για το… ύψος του αριθμού της κουστωδίας, που συνόδευε τον πρωθυπουργό!

Και να ήταν και το συνεταιράκι του, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μαζί τους, έ και τα 40.000 λίγα θα ήταν!

Και επειδή επρόκειτο περί ιδιωτικής επίσκεψης κι όχι επίσημης, γιατί αυτό το γεύμα δεν το πρόσφεραν ρεφενέ, οι αρτινοί… «βολεμένοι» της σημερινής κυβέρνησης που τον συνόδευαν και καμάρωναν και σαν «γύφτικα σκεπάρνια»;

Πως; Για να μην προσβάλουν το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή;

Και να ξέρανε να χορεύουν και… καγκελάρι, κομμάτια να γίνουν τα… 4.000 ευρώ!

Βέβαια ο Δήμαρχος ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ, δεξιός από τα νύχια, μέχρι το τσουλούφι της κεφαλής του και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, το ίδιο, τίμησαν το συμπατριώτη τους, όπως ταίριαζε στην περίπτωση.

Και ρωτώ τώρα! Αν επισκέπτονταν την περιοχή ως πρωθυπουργός, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και ο Δήμαρχος ήταν ΣΥΡΙΖΑιος, θα γινότανε τα ίδια ή θα τον χαρακτήριζαν έως και… ανεπιθύμητο;

Την ξέρετε και την ξέρουμε την απάντηση, αδέρφια, αλλά ας λέμε και κάτι, για να κλείσει η σελίδα!

Στον προηγούμενο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» είχαμε αναφερθεί στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα Νοσοκομεία της Ηπείρου, αναφέροντας και κάποιες λίγες περιπτώσεις, για το… ακριβές αντίγραφο της πραγματικότητας!

Δεν ξέρετε τι σας γίνετε, ήταν η απάντηση πολλών αναγνωστών και φίλων του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»! Μόνο από… «θαύμα» σώζονται οι ασθενείς!!!

Μήπως  για αυτό το «θαύμα» έκανε λόγο και ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη;

Και τον παρεξηγήσαμε;

Πάντως ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, δικαιούται να ομιλεί περί… «θαυμάτων»!

Από… «θαύμα» έγινε πρωθυπουργός και σαν «θαύματα» δικαιούται να βλέπει και τα… επιτεύγματα του!

Η… «κυβέρνηση των θαυμάτων»!

Στην… «χώρα των θαυμάτων» που λέγεται Ελλάδα! Δουλεύουν ο ένας στους τέσσερις, για να ζούνε οι άλλοι… τρείς!

Εκ των οποίων τριών, ο ένας ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ!

Να μην είμαστε όμως άδικοι. Έχουμε για πρώτη φορά κυβέρνηση της Αριστεράς, που… «σέρνει» ξωπίσω της όλη τη νότια Ευρώπη!

Μάζεψε στην Αθήνα τους αρχηγούς των Μεσογειακών χωρών και σκαρώσανε και μια Διακήρυξη, από την Άρτα μέχρι τα Κολομόδια, κατά της λιτότητας!

Και η λιτότητα «ξεσκίστηκε στα γέλια»!

Όπως και η… διαπλοκή με τον πρόσφατο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών!

Την «καθάρισαν» με… Μαρινάκη και Καλογρίτσα!

Κλείσανε το MEGA, αφού πρώτα το απαλλάξανε από τον… Μπόμπολα, τον… αρχιδιαπλοκέα, όπως οι ίδιοι ΣΥΡΙΖΑοι τον αποκαλούσαν παλιότερα…!

Και μέχρι να γίνει… «δικός» τους!

Έτσι το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα, έγινε η… «ΑΥΓΗ», στην υπηρεσία της νέας διαπλοκής και «καθάρισαν» στην ψύχρα το MEGA!

Άλλα… κόλπα!

Τώρα θα με ρωτήσετε τι προβλέπω; Μια από τα ίδια αδέλφια!

Αν το συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες (το πιθανότερο δηλαδή), ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Όπως ήταν, θα μείνουν!

Και σε αυτή την περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν… χάνει. Θα βγει στο πόμολο και θα πει: «Πήγα να χτυπήσω τη διαπλοκή και δεν με άφησαν…»!

Και πολλοί θα τον πιστέψουν!

Καθόσον αυτός ο τόπος δεν βγάζει μόνον ήρωες και ελιές θρούμπες, αλλά και… πόμολα!

Πάμε παρακάτω

«Δεν είσαι και η μόνη που θα χάσεις τη δουλεία σου», ήταν η κυνική απάντηση του «Αριστερού» Πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, σε δημοσιογράφο, που «τόλμησε» να τον ρωτήσει, γιατί την στέλνει o ίδιος στην ανεργία κι όχι ο εργοδότης της!

Απίστευτος κυνισμός!

Σαν να λες σε ορφανό; Μην κλαις που έχασες τη μάνα σου και άλλα παιδάκια την έχουν χάσει…»!

Απίστευτη πολιτική αντίδραση!

Και ο κυνισμός του Πρωθυπουργού, δεν περιορίστηκε στην «αριστερή λογική» του και στον πολιτικό του κυνισμό! Πήγε και παραπέρα!

Την «κατάγγειλε» ότι αυτή και όλοι οι εργαζόμενοι στα «διαπλεκόμενα», κανάλια, δεν «έκλαψαν» και για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, όταν χάσανε τη δουλειά τους.

Εντάξει, δεν θυμάται ο ίδιος, δεν υπήρχε ένας από τους δεκάδες πλουσιοπάροχα αμειβόμενους συμβούλους τους, να του πει: «Μεγάλε, μην πετάς τέτοια «τούβλα», θα μας… «κράξουν»!

Και τους «έκραξε» την ίδια στιγμή, άλλη δημοσιογράφος και υποψήφια άνεργη: «Κύριε Πρωθυπουργέ δεν λέτε αλήθειες. Εμείς για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, κάναμε απεργίες διαρκείας και συμμετείχαμε τότε και σε όλα τα… συλλαλητήρια για το «μαύρο» της ΕΡΤ…»!

Κατάπιε βέβαια τη γλώσσα του ο Αλέξης, αλλά την «έβγαλε», το «μαντρόσκυλό» του, ο υπουργός Πολάκης!

Ο οποίος Πολάκης επιτέθηκε στην διαμαρτυρόμενη δημοσιογράφο, γράφοντας στην ιστοσελίδα του, ότι ήταν «θεραπαινίδα» της διαπλοκής και του Σαμαρά, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία.

Η απάντηση στο «μαντρόσκυλο» της κυβέρνησης ήρθε από συνάδελφό της, με δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της και με τον Αλέξη Τσίπρα!

Κι έκραξε ο Πολάκης: «Φωτομοντάζ…»!

Δέστε τον! Δέστε τους ή δέστε μας, να τελειώνουμε!

Και η προσωπική σου κομματική ανοχή μέχρι που φτάνει ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ; Πειθάρχησε στο κομματικό «σιωπητήριο» για τον Πολάκη, αυτό καταπίνεται! Το ότι αποκάλεσε τη γυναίκα – δημοσιογράφο σεξουαλικό σκεύος, πως το αντέχεις ως γυναίκα;

Αλλά ο πρωθυπουργός, φανερά εκνευρισμένος και αδύναμος, προχώρησε και σε άλλα απίστευτα, όπως, προεξόφλησε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, δεν θα ακυρώσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ως αντισυνταγματικό!

Κι αυτό, μόνο έξυπνο δεν είναι! Διότι αν πράγματι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν τον κρίνει αντισυνταγματικό, ακόμη κι αν δεν είναι, ποιος θα πιστέψει ότι αυτή η απόφασή του, δεν θα ήταν προϊόν ωμής παρέμβασης του Πρωθυπουργού;

Δεν ρώταγε τον… Πολάκη πριν πέσει και σε αυτή την… γκάφα;

Κι έρχεται και ο ανασχηματισμός. Το είπε «πλαγίως» ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ!

Πότε; Σίγουρα μετά την αξιολόγηση και μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ!

Τώρα θα μου πείτε και τι θα αλλάξει; Ποιον από τους τωρινούς υπουργούς να πρωτοαλλάξει;  Και με ποιους; Μετά τους τωρινούς τριτοκλασάτους, πρώην ΠαΣΟΚους, θα… ξεπέσει και στους τεταρτοκλασάτους;

Με τους «λεβέντες» του ΒΑΣΙΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ;

Ή με τα «υπόλοιπα» των «ψεκασμένων» των ΑΝΕΛ;

Να δω κυβέρνηση Τσίπρα – Λεβέντη και Καμμένου και ας μην πιάσω και το Τζόκερ!

Συλλαμβάνω τον εαυτό μου, να ζω μόνο… για αυτή τη μέρα! Μα την Παναγία!

Γεια σας και αλήθεια λέω!

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top