Συγκρίσεις μεταξύ Παρηγορήτριας και Άη Μάρκου κάνει στις επισημάνσεις του, ο Ν.Α.Σ., στην ΗΧΩ της Άρτας, με αφορμή την υπουργοποίηση της 31χρονης ΕΦΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ και σε ένα υπουργείο «φωτιά», που είχε ανάψει ο εργοδότης της Κατρούγκαλος.

Ο οποίος Κατρούγκαλος την έκανε με «ελαφρά πηδηματάκια», αφήνοντας την… υφισταμένη του, να φάει το «ξύλο της αρκούδας», που προορίζονταν για τον ίδιο.

Αλλά ο Ν.Α.Σ. ξεπερνάει αυτή την πραγματικότητα και «κολλάει» στο… ηλικιακό, για το οποίο υποτίθεται «βάλλεται» η νέα υπουργός.

Και φέρνει κάποια παραδείγματα, όπως την περίπτωση της Άννας Διαμαντοπούλου, που έγινε 26 χρονών Νομάρχης Καστοριάς, πριν 31 χρόνια!!!

Τους Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Παπανδρέου, που εκλέχτηκαν (και δεν διορίστηκαν) βουλευτές, σε ηλικία 26 χρόνων, ο πρώτος (πριν 40 χρόνια) και ο δεύτερος, 29 χρόνων, (πριν… 35 χρόνια)!!!

Εμείς θα αναφερθούμε σε μια άλλη ιδιαίτερα χαρακτηριστική περίπτωση, ίδια με της κ. Αχτσιόγλου και αναφερόμαστε σε εκείνη του πρώην πρωθυπουργού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος έγινε υπουργός Συγκοινωνιών το 1950 σε ηλικία 31 χρόνων, πριν 66 χρόνια και επί κυβερνήσεως Σοφοκλή Βενιζέλου!

Σε εποχές που το τότε απολυτήριο γυμνασίου, είχε μεγαλύτερη αξία από τα… μεταπτυχιακά και το δικτατορικό της σημερινής 31χρονης υπουργού.

Και ο Κων/νος Μητσοτάκης προέρχονταν από μεγάλη πολιτική οικογένεια, με πρώτο βαθμό συγγένειας με τους Βενιζέλους, είχε (τότε) τέσσερα πτυχία και με πολλές δραστηριότητες, δραστηριότητες ουσίας κι όχι… μπουρδολογίας, όπως τα σκισίματα μνημονίων από την νέα υπουργό Έφη, τα οποία τώρα καλείται να υπερασπιστεί «μετά φανών και λαμπάδων»!

Αυτό είναι το ρεζουμέ σε αυτή την ιστορία!

Για την ομορφιά της κι εμείς λέμε «ναι», για τις ικανότητές της, θα το δούμε! Άλλωστε το νερό στο αυλάκι το έβαλε ο Κατρούγκαλος και η Έφη απλά θα είναι η… νεροφόρος του.

Κι αυτό σίγουρα θα φανεί στη… «νεκροψία»!

Τραμπ και κάτω, σε όλο τον πλανήτη! Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ακροδεξιός και «τρελάρας» ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, προκάλεσε «τσουνάμι» σε όλο τον κόσμο!

Και για την Ευρώπη; Άστα να πάνε! Η… Ακροδεξιά… γλεντάει!

Ακόμη και ο δικός μας ακροδεξιός, με «ακροαριστερές» υπουργικές περγαμηνές, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, έσπευσε να συγχαρεί τον Τράμπ, για την εκλογή του!!! 

Και για την Ελλάδα; Ο Τραμπ ήταν κατηγορηματικός: Τέρμα οι θυσίες υπέρ τρίτων χωρών!

Που σημαίνει ΔΝΤ και ΗΠΑ …από δίπλα μας, τώρα απέναντί μας;

Όλα να τα περιμένουμε.

Όπως περιμένουμε νέες μειώσεις συντάξεων (και θα βρίζουμε τη νέα υπουργό, αντί τον Κατρούγκαλο), προβλήματα στο Ασφαλιστικό (και θα βρίζουμε την Αχτσιόγλου κι όχι τον Κατρούγκαλο), προβλήματα στα Εργασιακά (και θα βρίζουμε την…Έφη μας κι όχι τον Κατρούγκαλο), προβλήματα στην καταβολή των συντάξεων και θα «μουτζώνουμε» οριζοντίως και καθέτως, Αριστερά και Δεξιά και… ενδιάμεσα.

Θα αντέξουμε!

Οι δανειστές μας δεν θα αντέξουν και άντε τότε να δούμε ποιους θα βρίζουμε!

Η ευτυχία του να είσαι έλληνας! Ξέρεις να βρίζεις και… εκτονώνεσαι. 

Γαμώ το κέρατό μου! 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top