Συνέλληνες αν σας άφησαν καθόλου νου οι σημερινοί κυβερνώντες της χώρας, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες, θα θυμάστε ότι διακήρυτταν σε πλάγιους ήχους, όρθιους και καθέτους, ότι δεν αλλάζουν μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη και όλο τον πλανήτη.

Λέγανε ότι θα αλλάξουν, προς τα Αριστερά, τους συσχετισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να έρθει, προς τα… «δεξιά», η σωτηρία της χώρας.

Είναι τα μόνα, από τα χιλιάδες άλλα που υποσχέθηκαν, που… «υλοποίησαν»!!!

Η Μεγάλη Βρετανία βγαίνει εκτός Ε.Ε., οι… «αδελφοί ΠΟΔΕΜΟΣ στην Ισπανία, ενώ βρίσκονταν στο κατώφλι της εξουσίας, πριν το ευρωπαϊκό «όνειρο» του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα περιφέρονται έξω από τον… μαντρότοιχο!

Ο «νεοσύντροφος» Ολάντ της Γαλλίας δηλώνει ότι αποσύρεται από την εκ νέου υποψηφιότητα του Προέδρου, ο άλλος «κολλητός» μας, ο Ρέντζι, της Ιταλίας, μετά το «κάζο» του δημοψηφίσματος… παραιτείται.

Όλα τα ακροδεξιά κόμματα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «πιάσανε στασίδι» στους προθαλάμους της εξουσίας.

Και στην Ελλάδα, μετά τα απανωτά δημοσκοπικά «βατερλώ» του ΣΥΡΙΖΑ, η δεξιά Νέα Δημοκρατία βρίσκεται με το ένα πόδι και πάλι στην κυβέρνηση.

Όλα έγιναν όπως ακριβώς τα «σχεδίασε» ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλη η Ευρώπη τραβάει προς τα… δεξιά και προς τα ακροδεξιά, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, το πήρε όλο «δεξιά», μπας και κρατηθεί στην εξουσία, αλλά πήρε τη στροφή μονόπατα και γίνεται… ανάμνηση!

Αυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία που γράφεται για την πρώτη φορά κυβέρνηση της Αριστεράς στη χώρα μας.

Και ο εταίρος και συνεταίρος στην κυβέρνηση, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, στην… κοσμάρα του.

Από αυτή τη στήλη εμείς προειδοποιήσαμε τον πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Πρόσεχε τον Καμμένο, μη μας… κάψει, πρόσεχέ τον γιατί αυτός μπορεί να κηρύξει και πόλεμο στην… Τουρκία, για να τον γράψει η ιστορία!

Διότι και ο Ηρόστρατος για να μείνει το όνομά του στην ιστορία, έκαψε τον Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο.

Αλλά και ο αυτοκράτορας Νέρων έκαψε τη Ρώμη, για να εμπνευσθεί στίχους, που θα την… δοξάζανε, παίζοντας τους ο ίδιος με τη… λύρα του.

Και πως θα αντέξουμε τότε το… Οθωμανικό Δίκαιο;

Γιαυτό σας λέω, μαζέψτε τον Πάνο, πριν αγριέψουν των Τούρκων τα ασκέρια!

Ο οποίος Πάνος είχε και την φαεινή ιδέα, να προτείνει στα κόμματα, τη σύγκλιση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, στο Καστελόριζο, για να «τρομάξει», προφανώς, ο Ερντογάν.

Βέβαια τα κόμματα είπαν «ΟΧΙ» στις επικοινωνιακές αρλούμπες του Πάνου Καμμένου, πλην του ΣΥΡΙΖΑ και της… Χρυσής Αυγής!

Δυο – δυο τα… «άκρα» και στην «κορυφή» ο Πάνος!

Θεούλη μου!

Πάντως μπορεί να τους πληρώνουμε ακριβά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες, αλλά μας κάνουν και να γελάμε.

Πήγαν λοιπόν σε νησιά του Αιγαίου, χέρι – χέρι, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στη γνωστή Νήσο Ρω, από την οποία «δίνει ανταπόκριση» στο FACEBOOK η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ: «ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ… ΤΩ»!

Και σε δεύτερη ανάρτηση της και με αναμνηστική φωτογραφία δίπλα στον Καμμένο και με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, γράφει: «ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΗΣ… ΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ»

Και οι χρήστες βάλανε φωτιά στα TWITTER! «Το άλλο με τον ΤΩΤΩ το ξέρατε»; ή «πάλι τη σκάσαμε στους Τουρκαλάδες. Άντε τώρα να βρουν που είναι στο Αιγαίο η νήσος… ΤΩ» ή καθησυχαστικές δηλώσεις Ερντογάν: «Δεν διεκδικούμε τη νήσο ΤΩ» και πολλά άλλα.

Να την έχει ο Θεός καλά την Αυλωνίτου και ας μην ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο είναι βουλευτής, κατά πως τη ρωτάνε στο TWITTER της.

Συρμαλένιος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Να συντονιστούν οι χώρες που πήγαν στην κηδεία του Κάστρο!!!!»!

Αέρα πατέρα!!

Μετά έχει άδικο ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, που τους αποκαλεί… «βαρεμένους»;

Πλούσιο το βιογραφικό της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου Μακεδονίας, κ. Νοτοπούλου. Εργάσθηκε δυο ολόκληρους μήνες στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης! Την οποία κανείς δεν θυμάται, κανείς δεν την είδε, κανείς δεν την ξέρει!

Θα μου πείτε, αυτό είναι «προς τιμήν της» και θα συμφωνήσουμε μαζί σας, αν και η ίδια το πιστεύει αυτό! Αλλά δεν το λέει.

Στο μεταξύ απόσπασαν και 16 αστυνομικούς για να «προστατεύουν» την διευθύντρια! Από ποιους;;;

Άλλωστε τόσοι και τόσοι σύμβουλοι υπουργών και άλλων αξιωματούχων, «βολεύτηκαν», με μοναδικό προσόν το πτυχίο του αφισοκολλητή και η Νοτοπούλου, που δούλεψε στη ζωή της και δυο μήνες, μας ενοχλεί; Όχι και ντροπή μας!

Συνέντευξη στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» παραχώρησε ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ, ένα από τα πιο σημαντικά και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, με τεράστια παρουσία και δραστηριότητα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας.

Στον οποίο πολλά οφείλει η σημερινή υπουργός της κυβέρνησης ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, κάτι που η ίδια δεν αναγνωρίζει.

Κι όχι μόνον δεν αναγνωρίζει την προσωπική και πολιτική συμβολή του ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΛΔΑΣΗ, στην πολιτική της ανέλιξη, αλλά προσπάθησε και να τον υποβαθμίσει, όπως ο ίδιος αναφέρει στην συνέντευξή του, την οποία, σας προτείνουμε να την διαβάσετε.

Βασίλη εσύ το έλεγες πάντα ότι: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν και αυτοί, όταν θα ξεπεζέψεις…»! Αυτά τα έχει η πολιτική!

 Είχαμε και δημοψήφισμα στην Ιταλία, στο οποίο κυριάρχησε το «ΟΧΙ», με 20 μονάδες διαφορά από το «ΝΑΙ»!

Όπως ακριβώς έγινε και με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Το «ΟΧΙ» 62%, το «ΝΑΙ» 38%!

Μια «λεπτομέρεια ξεχωρίζει αυτά τα δυο δημοψηφίσματα. Στην Ιταλία το «ΟΧΙ» έμεινε «όχι» και το «ΝΑΙ» έμεινε «ναι»!

Στην Ελλάδα και το «ΟΧΙ» βαπτίσθηκε «ΝΑΙ»!

Στην Ιταλία παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός, στην Ελλάδα «αναβαθμίστηκε»!

Κατάλαβες τώρα… «σανοφάγε» τη διαφορά;

Άλλο το λάδι, άλλο το ξύδι, άλλο το λαδόξιδο;

Σχόλιο του υπεύθυνου Τύπου της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, για την προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, η οποία φωτογραφήθηκε στο Καστελόριζο και στη… «φιέστα» του Καμμένου, δίπλα στον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «Από VIVA FIDEL (ζήτω ο Κάστρο), στον Κασιδιάρη, μια… τζούρα δρόμος…»!

Ούτε τόσος, λέμε εμείς. Χέρι – χέρι πήγαν στη… Ρω και στο Καστελόριζο!

Με κάτι τέτοια γιγαντώνεται ο εθνικολαϊκισμός και η ακροδεξιά στη χώρα μας όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Καλές γιορτές!

   

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top