Λοιπόν σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 το πρωί, του σωτηρίου έτους 2013, γράφεται αποκλειστικά και μόνο στην ιστοσελίδα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» η είδηση της καθόδου του ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αρταίων!

Κοντά στις 11, άντε 12 το μεσημέρι, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: «Τρέχα στο δημαρχείο, γίνεται χαμός! Ο δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ τα έχει κάνει «λίμπα»! Οι φωνές του ακούγονται μέχρι τον Στρατώνα. Ρίχνει μπουνιές σε όποιον βρει μπροστά του, στο Γέμο, στους αντιδημάρχους, στις καθαρίστριες, στην καφετζού του κυλικείου, ακόμη και σε κάποιον παπά που βρέθηκε στο δημαρχείο»!!!

Τά ‘χασα, να λέγεται και ρωτάω: «Γιατί όλα αυτά αδέρφι»; Και η απάντηση: «Δεν τα έμαθες; Έμαθε ότι πάει για δήμαρχος ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ»!!!

Και τι έγινε»;, ματαρωτάω! Και ακούω: «Σου λέω του έφυγε το κάτουρο»!

Και ματαρωτάω τον πληροφοριοδότη μου: «Πως τα έμαθες όλα αυτά»; Και η απάντησή του, ΣΟΚ: Τα διάβασα σε τοπική ιστοσελίδα!!!

Αμέσως κατάλαβα το… «συμβάν» και για να σιγουρευτώ ότι δεν «πέφτω έξω» στις υπόνοιές μου, τηλεφωνώ στο δημαρχείο και ζητάω το δήμαρχο! «Βρίσκεται εκτός Άρτας», μου είπε η γραμματέας του! Ματαρωτάω: «Είσαι βέβαιη; Εδώ διαβάσαμε ότι γίνεται χαμός στο δημαρχείο»! «Τι χαμός, εδώ ούτε κουνούπι δεν κινείται», μας λέει η γραμματέας!

Παίρνω τηλέφωνο τον πληροφοριοδότη μου και τον μαλώνω: «Τι μακακίες κάθεσαι και λες, ο δήμαρχος δεν είναι στην Άρτα και εσύ ακούς τις φωνές του στον Στρατώνα»;

Πολλά βήματα, τελικά έχει κάνει η τεχνολογία στον τομέα της δημοσιογραφίας. Φαντάζεται ο ρεπόρτερ κάποιο γεγονός και το γράφει και το περιγράφει, ακόμη κι όπως θα το ήθελε να γίνει. Και αν είναι και… «δαιμόνιος» αυτός ο ρεπόρτερ, ούτε η… Χαλιμά δεν τον φτάνει!

Τι θα δούμε και τι τερατολογίες θα ακούσουμε αυτόν τον καιρό, δεν λέγεται!

Υπομονή, υπομονή, υπομονή!

Με τέτοια «άλογα» θα τρέξεις προς τις δημοτικές Παύλε Στασινέ; Και με τέτοιες τακτικές;

Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ τα δήθεν «ρεπορτάζ» που την εμφανίζουν ως υποψήφια δήμαρχο Αρταίων.

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν έκανε κανένα ρεπορτάζ για το πρόσωπό της, ανέφερε όμως το όνομά της, σαν μια πιθανή υποψήφια δήμαρχο από τον ΣΥΡΙΖΑ! Ήταν μια εκτίμησή μας και όχι «παραφιλολογία»!

Εκτός κι αν… μας «απαγορεύονται» και οι εκτιμήσεις!

Βέβαια η διάψευσή της, σε καμιά περίπτωση δεν αφορά τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», αφορά άλλο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, το οποίο η κ. Κιτσαντά αποφεύγει να το κατονομάσει!

Κι εκείνοι που θα ακούσουν και θα διαβάσουν την εν λόγω διάψευσή της, σε ποιο έντυπο να καταλογίσουν ευθύνες… παραπληροφόρησης κ.λ.π., κ.λπ.; Τόσο φοβίζει η ονοματολογία;

Αλλά στην περίπτωση ας αφήσουμε τα τυπικά και ας πιάσουμε την ουσία.

Καταρχήν η κ. Κιτσαντά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος, λέγοντας επί λέξει: «Δεν έχω καμιά απολύτως (τέτοια) προσωπική φιλοδοξία…»!

Όμως σε άλλο σημείο λέει: «Τόσο εγώ, όσο και όλα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προτάσσουμε το συλλογικό έναντι του ατομικού και κινούμαστε με βάση τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις των οργανώσεων και των οργάνων του κόμματος, τοπικά και κεντρικά…»!

Και ρωτάω τώρα εγώ ο κακόπιστος και πολιτικά αφελής: «Αν η κομματική, δημοκρατική κ.λπ., κ.λπ. απόφαση, επιλέξει την ίδια για υποψήφια δήμαρχο Αρταίων, «προτάσσοντας το συλλογικό έναντι του ατομικού», τι θα κάνει;

Θα αρνηθεί ή θα… «θυσιαστεί» για το συλλογικό καλό;
Ρωτάμε πολλά;

Μήπως «ψάχνονται» και για πρόσωπο εκτός ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως το βρήκαν κιόλας και θα μας το παίξουν «Εθνική Ελλάδος»; Λέμε δηλαδή;

Οι ζέστες του Αυγούστου τέλειωσαν και οι… συμπτώσεις δεν λένε να τελειώσουν! Και οι πολλές συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις!!! Διότι…, ας το πάρει το ποτάμι!

Η μια διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αρταίων, ο άλλος ότι θα είναι και ο τρίτος, ενώ πίνει αμέριμνος το καφεδάκι του στη Λίμνη των Ιωαννίνων, τον παρουσιάζουν «ταύρο εν υαλοπωλείο» στο δημαρχείο της Άρτας!

Σκεφτείτε να επανέλθουν και φθινοπωρινοί… καύσωνες!

Χαμογελάτε γιατί χανόμαστε!

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top