Ποιος θα το πίστευε αδέρφια και «συντρόφια» της όλης Αριστεράς, μια κυβέρνηση της Αριστεράς, όπως η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ, θα έκανε απελάσεις Ρώσων και… υπερεθνικές προσπάθειες ένταξης στο ΝΑΤΟ, πρώην αριστερών χωρών, όπως αυτή των Σκοπίων;

Ποιος θα το πίστευε ότι έλληνες αριστεροί, έστω και «γιαλαντζί», όπως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ, θα κατηγορούσανε τους αντιπάλους τους για δεξιά και ακροδεξιά ρητορική και οι ίδιοι να… «συντρώγουν» την εξουσία, με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, με ότι πιο ακροδεξιό κυκλοφορεί στην ελληνική πολιτική πιάτσα;

Ποιος θα το πίστευε ότι κόμμα της Αριστεράς, έστω και… «γιαλαντζί», όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε τους μισούς υπουργούς του, προερχόμενους από άλλους πολιτικούς χώρους, στους οποίους δεν είχαν καμιά… «προκοπή», σχεδόν… τουρίστες στα υπουργεία τους και επιεικώς ανεπαρκείς στα καθήκοντά τους;

Κανείς αδέρφια, κανείς!

Όπως και σήμερα κανείς δεν πιστεύει στην «πρωτοβουλία» των 16 βουλευτών αυτού του κόμματος, για τριπλές εκλογές τον επόμενο Μαϊο (Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές), καταθέτοντας σχετική τροπολογία στη Βουλή, την οποία έκανε αποδεκτή (!!!) αμέσως ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, πριν ακόμη… πρωτοκολληθεί!

Σε τα μας, σε τα μας!!!

Σικέ το παιγνίδι, τόσο σικέ που ο εμπνευστής του (ας πούμε ο ίδιος ο Σκουρλέτης) μπέρδεψε και τις… Κυριακές!

Ας γίνουν «συντρόφια» μαζί και οι βουλευτικές!

Όσες γίνουν μαζί, τόσα «χαστούκια» θα εισπράξετε!

Αυτή η κυβέρνηση της καρέκλας και μόνο της καρέκλας, δεν σώζεται, ακόμα και 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος να γίνει.

Όπως και να χει, το 2019 θα είναι χρονιά απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων, είτε γίνουν μαζί, είτε χώρια!

Το ζητούμενο είναι αν οι έλληνες ψηφοφόροι, πήραν το μάθημά τους, από τις προηγούμενες εκλογές!

Από εκείνες τις εκλογές που πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το «μαγικό ραβδί» και θα τους γλίτωνε από τους… αιμορουφίχτρες… Σαμαροβενιζέλους!

Φάγανε και το… αγγούρι και σίγουρα θα το τρώνε και οι δύο επόμενες γενιές και ίσως και περισσότερες.

Για πάρτι μας, θα πληρώσουν τα τρισέγγονά μας!

Ενώ ο Γιάννης τους ενός «Ν», Βαρουφάκης, θα κάνει σεμινάρια σε όλο τον κόσμο, για το πώς «ο τσαμπουκάς», του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ, κόστισαν στον ελληνικό λαό από 100-200 δις ευρώ.

Και θα κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος,, ενώ στα ειδικά δικαστήρια μπορούν και οδηγούν άλλους, για «ψύλλου πήδημα» ή από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες εκλογές, οι… σανοφάγοι ψηφοφόροι, θα είναι μόνον αυτοί που «βολεύτηκαν» επί ΣΥΡΙΖΑ και οι κομματικοί καρεκλοθήρες και καρεκλοκεύνταυροι.

Καθόσον το… σανό, ακρίβυνε πάρα πολύ για τους άλλους!

«Κυρία Φωτίου, τα γεμιστά θέλουν υλικά», το σύνθημα της ΠΟΕΔΗΝ, έξω από το υπουργείο της! Ωραίο!
Ας φάνε… σανό!

Επίσης «ωραίο, έως γελοιότατο, και το μήνυμα του «υπουργού» - τουρίστα ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ, για τη διάσωση των 12 παιδιών στην Ταϋλάνδη.

Τι έγραψε ο αθεόφοβος θεοσεβούμενος Τέρενς; «Σας ευχαριστώ Κύριε και Παναγιά. Ευχαριστώ τη θεότητα των Ταϋλανδών. Παγκόσμια συγκίνηση για το θαύμα της Ταϋλάνδης…»!

Μήπως οι ΑΝΕΛηδες θα πρέπει να προσεύχονται στην «θεότητα των Ταϋλανδών», για να περισωθούν και στις επόμενες εκλογές;

Για να έχει και μεροκάματο ο… Τέρενς;

Ο οποίος Τέρενς είναι και υπουργός, άνευ ουσιαστικών καθηκόντων! Ούτε… υποτυπωδών! Για τον… μισθούλη!

Κι εκεί που λύσαμε όλα τα προβλήματά μας, ως λαός, κι εκεί που ετοιμαζόμαστε για μεγάλα γλέντια, προς τιμή των μνημονίων, που υποτίθεται αφήνουμε… πίσω μας!

Ναι «πίσω» μας βρίσκονται και θα βρίσκονται και στις επόμενες δύο γενιές…!

Εκεί λοιπόν που βρήκαμε τα «ζύγια» μας, μας προέκυψε και άλλο «εθνικό» θέμα!

Αυτό του «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς»!

Τώρα ποιος τους το έδωσε, πως το απέκτησαν, ποιοι το πιστεύουν, είναι άλλο… ανέκδοτο!

Διότι, όπως πολλές φορές έχουμε πει, το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς, έχει την ίδια αξία με την «παρθενιά» μιας κακάσχημης γεροντοκόρης, που δεν την πλησίαζε ούτε αρσενικός γάτος!

Και η Αριστερά παρέμεινε ηθική, γιατί ήταν… μακράν της εξουσίας!

Τώρα που κατά τύχη βρέθηκε στην εξουσία, με τις ψήφους του 18% του ελληνικού λαού, χάθηκε και το υποτιθέμενο ηθικό της πλεονέκτημα.

Σε… ξέφρενους ρυθμούς. Θα φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο πισινός τους!

Καλές διακοπές!


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top