Αδέρφια, εκλογές ήταν και πέρασαν και τώρα «τα κεφάλια μέσα»!

Μέχρι να φανεί το «έργο» μας, στην κάλπη!

Ποιοι νίκησαν σε αυτές τις εκλογές; Όλοι!

Η Ν.Δ. που πήρε την εξουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ που την έχασε, αλλά αξιοπρεπέστατα και ανώδυνα, το ΚΙΝΑΛ που ήρθε τρίτο κόμμα, παρά τις… «γκάφες» της Φώφης, το ΚΚΕ που κράτησε και πάλι αμπαρωμένες τις δυνάμεις του, ο Βαρουφάκης που ενώ τίναξε στον αέρα την οικονομία το 2015, ο λαός τον επιβράβευσε και τον έστειλε και στη Βουλή και ο Βελόπουλος με τη σειρά του, που διέλυσε τη Χρυσή Αυγή  και μπήκε στη Βουλή με τις «συστατικές επιστολές» του… Χριστού!

Ποιος έχασε; Όπως πάντα, η κοινή λογική!

Γιατί αν ισχύουν οι απόψεις των γκαλοπατζήδων και των πολιτικών αναλυτάδων, που λένε ότι ο ένας στους πέντε ψηφοφόρους, αποφάσισε την τελευταία στιγμή, το τι τελικά θα ψηφίσει, τότε ας αναφωνήσουμε: Ζήτω οι… νικητές και αυτών των εκλογών.

Σε τοπικό τώρα επίπεδο, τα φαβορί επικράτησαν σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και η εκλογή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ από το ΚΙΝΑΛ, ικανοποίησε πάρα πολύ, τους πάρα πολλούς αρτινούς, που τον εκτιμούν ως άνθρωπο, είτε τον ψήφισαν, είτε όχι!

Άλλωστε ο Χρήστος Γκόκας, ήταν από τους λίγους πολιτευτές της περιοχής μας, που έκαναν δημόσια κριτική κατά των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ για την Άρτα, ξεγυμνώνοντας τις ψευτιές που κατά καιρούς λέγονταν.

Μια εξίσου δυναμική φωνή για την Άρτα, που ακούγονταν την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και εκείνη της ΕΥΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, φωνή, που στην κάλπη δεν επιβραβεύτηκε.

Είχαμε και ευχάριστες και ελπιδοφόρες παρουσίες στα ψηφοδέλτια Άρτας, όπως αυτή της δικηγόρου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Τιμήθηκε με 750 σταυρούς προτίμησης, με προεκλογικό αγώνα… 18 ημερών!

Πάρα πολύ καλή «σοδειά»!

Η Δήμητρα Νικολάου έχει σίγουρα καλό πολιτικό μέλλον και αυτό είναι σημαντικό για την περιοχή μας.

Καθόσον τα τελευταία χρόνια στην Άρτα, η υπόθεση των εθνικών εκλογών, είναι υπόθεση μόνο δύο υποψηφίων, του Γ. Στύλιου και της Όλγας Γεροβασίλη.

Και αυτό δεν είναι πολιτικά… «υγιές»!

Το υγιές είναι να εναλλάσσονται τα κόμματα στην εξουσία, αλλά και οι αντιπρόσωποι του λαού στη Βουλή των Ελλήνων.  

Τώρα αν αναρωτιέστε, πως κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ την «πρωτιά» στην Άρτα, η απάντηση είναι πανεύκολη. Ο αρχηγός του, είναι αρτινός!

Θα μου πείτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι Κρητικός, αλλά όλη η Κρήτη… «ΡΟΖιασε»!

Και σε αυτό υπάρχει απάντηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ «φρόντισε» να «αξιοποιήσει» κάποιες δεκάδες αρτινών, καρεκλοθήρων και μη, σε κυβερνητικά πόστα. Μοίρασε… «χοληστερίνες» κατά πως συνηθίζω να λέω για αυτές τις περιπτώσεις.

Η πρώην υπουργός Όλγα… ξέρει!

Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς ήταν του στενού της περιβάλλοντος.

Και οι αρτινοί δεν ξεχνούν (μόνο) τι σημαίνει Δεξιά, ξεχνούν (μόνο) τι σημαίνει… Αριστερά!

Η Αριστερά των «προοδευτικών»… Μαυρογυαλούρων!

Διαβάζουμε ότι το Δημόσιο προπλήρωσε στη ΔΕΗ το ρεύμα που θα καταναλώσει μέχρι το 2022!!!

Τα χρέη του προς τους ιδιώτες και την έκδοση συντάξεων δεν πληρώνει!

Παρέμεινε λοιπόν… «ροζ» η Άρτα και στις εθνικές εκλογές. Ενώ την «παρθενιά» της την έχασε… στις… ευρωεκλογές!

Τώρα εμείς οι αρτινοί να καμαρώνουμε για αυτό; Από «κάστρο της Δεξιάς», καταλήξαμε… φούστα κλαρωτή;

Καλά εντάξει, να μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου, «τρώγεται» κάπως. Να δηλώνει ότι είναι και «διάδοχος» του Ελευθερίου Βενιζέλου, ε, αυτό είναι… «βρισιά», πώς να το κάνουμε!

Σε λίγο θα μας παρουσιαστεί και σαν «κληρονόμος» του Κωνσταντίνου Καραμανλή ή απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια ή του Χαρίλαου Τρικούπη!

Αναφερόμαστε στον εξ Αθαμανίου Άρτας και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, αβασάνιστα δηλώνει ότι είναι… «κάτι άλλο», που δεν έχει σχέση με αυτό που πράγματι είναι.

Δεν έλεγε τουλάχιστον ότι είναι απόγονος του βασιλιά Αθάμα, για να τον πιστέψουν και… κάποιοι;

Ας πούμε οι πέρδικες και οι μπεκάτσες της Κωστηλάτας;

Βασίλη Τσίρκα, εσύ πήγαινες με το «σταυρό στο χέρι» και η Όλγα «βάραγε στο δόξα πατρί» Δεν το έβλεπες;

Υπουργός… πενταετίας και «τροφοδότης χοληστερίνης» των ημέτερων, η μία και βουλευτής αυστηρής κομματικής πειθαρχίας ο άλλος και στο ΠΡΟ-ΠΟ να ήταν, ο ψηφοφόρος θα το έπαιζε «άσσο»!

Όπως και έκανε!

Άντε τώρα να αρχίσουν και τα μπάνια του λαού, που φέτος κάποιοι βάλθηκαν να του τα στερήσουν.

Και παραλίγο να το πετύχαιναν!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top