ΛΕΜΕ τώρα, ο Δήμος Αρταίων, κάθε χρόνο διοργανώνει Πανελλήνια Έκθεση, παράλληλα με την Εμποροπανήγυρη, κοινώς παζάρι!

ΚΑΙ ματαλέμε τώρα, ότι κάθε χρόνο πρέπει να σημειώνεται και κάποια βελτίωση!

ΚΑΙ πέρασαν εφτά χρόνια βελτιώσεων, υποτίθεται και η φετινή έκθεση δεν… «βλέπεται»!

ΑΥΤΗ δεν είναι Πανελληνία Έκθεση, ούτε Περιφερειακή, ούτε καν τοπική! Περιπτεράκια συλλόγων, περιπτεράκια μικρομάγαζων, εκθεσούλες… «αγγαρεία»!

Προφανέστατα οι εκθέτες δεν συμμετέχουν σε αυτή αυθόρμητα ή από επιχειρηματικό ενδιαφέρον, αλλά… «πιεσμένοι» ή κατόπιν… παρακλήσεων!

Χωρίς ενδιαφέρον, πώς να προκόψει αυτή η έκθεση;

Συμβουλή: Ο καθένας στο είδος του και ο Δήμος Αρταίων στο… παζάρι του!

Το οποίο παζάρι τελικά κι αυτό γίνεται για τους χαλβάδες της… Γωγώς!

Διαβάζω στις «ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ» του Ν.Α.Σ., στην ΗΧΩ της Άρτας, σχετικά με το Θέατρο Κάστρου και αναφωνώ: Ζήτω  η Όλγα μας!

Τι λέει ο Ν.Α.Σ.; … Όπως είπε ο Δήμαρχος (Αρταίων), η προμελέτη για το εν λόγω έργο εγκρίθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και ουδεμία ενημέρωση υπήρξε προ το Δήμο Αρταίων είτε από το Υπουργείο Πολιτισμού είτε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων κατά το στάδιο της έγκρισης αυτής»(!!!)

Και συνεχίζει ο Ν.Α.Σ.: «Παίρνω τηλέφωνο Γερόβασιλη, γειά, γειά, ήξερες, λέω, πως εγκρίθηκαν τόσα κονδύλια στην Εφορεία Αρχαιοτήτων και τα λοιπά, ενώ ο Δήμαρχος λέει ότι δεν ενημερώθηκε;…»!

Και ματα συνεχίζει ο Ν.Α.Σ.: «Να ρωτήσω εγώ κάτι, μου λέει η Όλγα. Και τι έγινε, που εγκρίθηκαν κονδύλια για συντήρηση; Ποιος λέει πως για να γίνουν εργασίες συντήρησης, στο Κάστρο, πρέπει να καταργηθεί το Θεατράκι;…»!

Έλα ντε, ποιος λέει τέτοιες μπούρδες;

Το αν θα έπρεπε να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για αυτά τα κονδύλια και για τα έργα που θα γίνουν, δεν είχε κάτι να πει η πρώην υπουργός;

Γεια σου Όλγα, τη ρωτάει ο Ν.Α.Σ., κουκιά σπέρνω απαντάει η Όλγα! Φαίνεται πως αυτά τα κονδύλια, βγήκαν από τις τσέπες των Συριζαίων!

Δημόσια συζήτηση για το μέλλον του ΞΕΝΙΑ, ιδρύθηκε και Σύλλογος για αυτό το ζήτημα, με στόχο να γίνει ξενοδοχείο, όπως έγινε και με τα άλλα «ΞΕΝΙΑ» όλης της χώρας.

Και γράφει ο Ν.Α.Σ. στις επισημάνσεις του: «Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το νέο Σύλλογο, αποτελούν πραγματική έκπληξη, θετική βεβαίως, αφού μέχρι πρότινος, μόνο δύο είχαμε ανοιχτά θέση για «ΞΕΝΙΑ – Ξενοδοχείο»…! Μόνον δύο δεν κωλοτουμπήσαμε, παρά τις αήθεις επιθέσεις που δέχτηκα προσωπικά, εγώ και ο φίλος ψυχίατρος Στάθης Μπαρτζώκας…»!!!

Τώρα για να μην ευλογήσουμε τα γένια μας, εμείς τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», που για αυτό το θέμα γράψαμε εκατοντάδες σελίδες και εναντιωθήκαμε κατά όλων εκείνων που τους… «έλλειπε» πολιτιστικό κέντρο και «δούλεψαν» για αυτό, θα πούμε ότι όλοι οι αρτινοί, θέλανε το ΞΕΝΙΑ να λειτουργεί ως ξενοδοχείο.

Να αναφέρουμε κάποιους από αυτούς;

Πέραν των όσων διετέλεσαν δήμαρχοι Αρταίων και των δημοτικών τους συμβούλων, υπέρ της τουριστικής αξιοποίησης του «ΞΕΝΙΑ» και του περιβάλλοντα χώρου του, είχαν ταχθεί και δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Όπως η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» του ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΛΔΑΣΗ και της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.

Συνεπώς οι αντιδρούντες δεν ήταν δύο και τρεις, ήταν… 1013! Και βάλε!!!

Για την ιστορία λέμε ότι ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» κατάγγειλε ως ωμή πολιτική παρέμβαση τοπικών παραγόντων, στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, για αλλαγή χρήσης, από ξενοδοχείο, σε Πολιτιστικό Κέντρο!

Μάλιστα η Όλγα Γεροβασίλη προεξόφλησε και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, για αυτή την αλλαγή!

Όμως με τον Ν.Α.Σ. συμφωνούμε όταν λέει ότι ο Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα είναι με τον πολιτισμό ή με το εμπόριο.

Και εμείς πάμε και παραπέρα: Το λάθος του Χρήστου Τσιρογιάννη ήταν που αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα την σχετική απόφαση του Κ.Α.Σ. για το ΞΕΝΙΑ, αντί να εναντιωθεί και να υποσχεθεί ότι ως δήμαρχος Αρταίων, θα παλέψει για το «ΞΕΝΙΑ – Ξενοδοχείο» κι όχι για χρήση, που δεν είναι χρήσιμη και αναγκαία για την τοπική κοινωνία, καθόσον, η Άρτα είναι πλήρης από πολιτιστικές εστίες και μάλιστα σημαντικότατες.

Ενώ για «πηγές εσόδων», ψάχνει και δεν βρίσκει!

Και το ΞΕΝΙΑ ως ξενοδοχείο θα είναι πηγή εσόδων.

Συγχαρητήρια πάντως για εκείνους που είχαν την πρωτοβουλία της ίδρυσης Συλλόγου για αυτό το θέμα.

Διαβάζοντας τα «Πόθεν έσχες« των πολιτικών μας, που είδαν αυτές τις ημέρες το φως της δημοσιότητας, σου έρχεται να αναφωνήσεις: «Να ζει κανείς (μη πολιτικώς» ή να μη ζεί»!

Διότι αδέρφια αυτοί μας δουλεύουν ψιλό «γαζί»!

Αριστεροί – κομμουνιστές με εισοδήματα, μετρητά και ακίνητα, που… ζαλίζουν!

Βουλευτές και υπουργοί που δηλώνουν εισοδήματα, με τα οποία είναι αδύνατο να ζήσει ένα ανδρόγυνο!

Άλλοι «πνιγμένοι» στα χρέη και άλλοι πνιγμένοι στα δάνεια.

Αλλά εκεί που σου έρχεται ο ουρανός σφοντήλι, είναι το Πόθεν Έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη, του ΣΥΡΙΖΑ. Εισόδημα πάνω από 250.000 €, καταθέσεις πάνω από 1.000.000 € και επενδύσεις παρακαλώ το 2018.

Ακόμη και η Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο των καθαριστριών και νυν ευρωβουλευτής  αυτού του κόμματος, γεννημένη στη Βουλγαρία και «υιοθετημένη» από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι, που δέχτηκε, αγόρασε δύο παρακαλώ οικόπεδα στο Βέλγιο, αξίας 300.000 €!

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, ξέχνα τον Ωρωπό, παραμύθι ήταν!

Αλλά και κάποιοι από αυτούς, δεν φτάνει που τρώνε με «χρυσά κουτάλια», λόγω της πολιτικής τους ενασχόλησης, τα λεφτουδάκια τους τα έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού.

Αλλά παροτρύνουν τους υπόλοιπους να τα φέρουν στις ελληνικές τράπεζες.

Μας περιπαίζουν αδέρφια! Μας «μαδάνε» αδέρφια και αγρίως!

Είμαστε «πόμολο» ευρείας  χρήσης! 

 Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top