Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να «ξεσκίσω» την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΚΑ για το κοινό ειρωνικό τους σχόλιο, γύρω από τον διορισμό των νέων διοικητών των νοσοκομείων Άρτας και Πρέβεζας, στηριζόμενοι και οι δύο τους σε κάποιο δημοσίευμα…!

Κι εκεί που φύλαγα καρτέρι για να τους την… «μπουμπουνίσω», γι’ αυτό τους το σχόλιο, με τη σκέψη  ότι τέτοια ανοησία δεν θα γινότανε και επί Κυριάκου Μητσοτάκη, μου την φέρανε τα σαΐνια της Πειραιώς!

Κι έμεινα στο περίμενε, πίνοντας το πικρό ποτήρι της δικής τους… μπουνταλοσύνης.

Αλλά περισσότερα για αυτό το θέμα, σε άλλη στήλη του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».

Την πρώτη φορά που κέρδισε τις εκλογές ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, είχαμε γράψει την… προφητεία: «Δήμαρχος Αρταίων 15ετίας»!

Γιατί ο τότε βασικός αντίπαλός του και εν ενεργεία δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, τον έβλεπε και τον αντιμετώπιζε σαν «αθερίνα» του Αμβρακικού, κάνοντας τον προεκλογικό του αγώνα από καφετέρια της πόλης, με… φραπεδάκι!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, του προέκυψε και διάσπαση, με τον ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ, τον στήριζε και ένα κόμμα, που είχε ήδη πάρει φόρα-κατηφόρα σε μονοψήφια… νούμερα!

Πριν από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχαμε παραπολιτικά αναρωτηθεί: «Τι μέρα γεννήθηκε» ο Χρήστος Τσιρογιάννης για να είναι τόσο τυχερός!

Για να έχει και πάλι αντίπαλό του, τον πολιτικά αδέξιο για αυτό το συγκεκριμένα σπορ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.

Να έχει απέναντί του διασπασμένη και την Αριστερά!

Και ο ίδιος να έχει τη στήριξη της Ν.Δ., που έτρεχε με… 1000 προς την εξουσία!

Κι ενώ οι «αμαρτίες» του, της πρώτης του θητείας, ήταν πολλές και το όλο «έργο» του, ήταν… «θεάματα και ταραταζούμ», οι αντίπαλοι περί άλλων… ετύρβαζαν!

Τους πήρε «σβάρνα» σε αυτές τις εκλογές, με περισσότερη άνεση από τις πρώτες!

Έτσι η αρχική προφητεία μας, κατά τα 2/3, επαληθεύτηκε!

Και προχωρούν οι δικοί μας! Ο δήμαρχός μας συνεχίζει το έργο του με «θεάματα και ταρατατζούμ» και η αντιπολίτευση με το δικό της «έργο», το έργο των… «ΟΧΙ»!

Τελευταίος της άθλος η καταψήφιση της συμμετοχής του Δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ στην ετήσια συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Έρντιγκ της Γερμανίας!!!

Γιατί;  Άκουσον - άκουσον πατριώτες, η Γερμανία προωθεί τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρήσεων σε τομείς της Αυτοδιοίκησης!!!!!

Γιατί… αποδυναμώνεται η ιστορική μνήμη (!) και εξουδετερώνεται (!!) η διεκδίκηση των κατοχικών οφειλών και αποζημιώσεων της χώρας μας. Εδώ κουμπιουτερού βάρα όσα θαυμαστικά σου κάνουν κέφι!!!!!

Κι εμείς οι μίζεροι του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» προσθέσαμε κι έναν άλλον, εξίσου σοβαρό λόγο. Τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυμπιακού, από την Μπάγερν!

Να γιατί προεξοφλείτε και η τελική επαλήθευση της αρχικής μας προφητείας για το Χρήστο Τσιρογιάννη, περί «Δημάρχου 15ετίας»!

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top