Λιάνας Κανέλλη το… ανάγνωσμα!

Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου! …Η δουλειά των βουλευτών είναι να ψηφίζουν νόμους!!! Να σταματήσει αυτό το αστειάκι, να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων!!!

Ώπα, ώπα, ώπα, αυτά δεν είναι δικά μου. Είναι της μεγάλης «κομμουνίστριας» ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ, που τα είπε  στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Τα δικά μας, στα δικά της, μπούρδες, μπούρδες, μπούρδες!

Δεν δίνει από το μεγαλομισθολάκι της, ούτε ευρώπουλο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, όπως κάνουν οι περισσότεροι βουλευτές και πολλοί άλλοι.

Κορόϊδο είναι; Η… εθνική μας Λιάνα η κομμουνίστρια της Εκάλης, που σκέφτεται… κομμουνιστικά, «μπαίνει» από τα αριστερά και ζει… καπιταλιστικά!

Της «συνομοταξίας» του: «Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, με ρόλεξ στα χέρια και γούνες στους ώμους…»!

Αδέρφια, με κάτι τέτοια, αρχίζει να μας λείπει ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!

Με κάτι τέτοια, αναδεικνύεται και η «υπεραξία» του… χαστουκιού!

Πάλι καλά που η Λιάνα μας, δεν ζήτησε να πάρει και επίδομα, γι’ αυτή την «αντιστασιακή» της θέση!

Για… Ηροστράτειο δόξα «ψάχνονται» κάποιοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, απομονωμένοι στην τωρινή πολιτική ανυπαρξία τους!

Τι ήταν ο Ηρόστρατος; Ένα άτομο της αρχαιότητας με περιορισμένες διανοητικές ικανότητες, το οποίο, για να τον «θυμάται» η ανθρωπότητα, έγινε εμπρηστής.

Δεν αναφερόμαστε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα, ούτε στο ίδιο το κόμμα και στα βασικά στελέχη του. Αναφερόμαστε σε εκείνους που προαναγγέλλουν μετακορωνοϊκό ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή με «πηδήματα» των αντιπάλων τους, όταν επανέλθουν στην εξουσία.

Δηλαδή γίνονται εμπρηστές στο ίδιο το κόμμα τους που κρατάει υπεύθυνη στάση έναντι της τωρινής κυβέρνησης, για να «δοξαστούν» κομματικά οι ίδιοι.

Δουλοπρέπεια!

Όμως κανείς δεν τους βάζει χαλινάρι, ούτε το κόμμα, ούτε ο αρχηγός του. Γιατί άραγε; Πιστεύουν ότι τους «βολεύουν» αυτές οι συμπεριφορές; Αν, ναι, μην αλλάζουν πλευρό και χαθεί αυτό το όνειρό τους.

Συνεχίζουμε και με άλλα κορωναϊκά, τρελά και λογικά.

Όπως από εδώ και εμπρός, ΕΙΔΗΣΗ θα είναι όταν δεν παραταθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωναϊό.

Στα πιο τρελά τοποθετούμε και το αίτημα για ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ, που ευρύτατα ακούγεται τελευταία.

Το οποίο (παλιό) Σχέδιο Μάρσαλ, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το ειρωνεύονταν και το απαξίωναν οι εγχώριοι «προοδευτικοί», όλων των αποχρώσεων.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι ήταν το Σχέδιο Μάρσαλ, τους λέμε ότι ήταν μια σοβαρή οικονομική ενίσχυση της Αμερικής προς όλες τις χώρες της Ευρώπης, που υπέστησαν καταστροφές από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με αυτό το σχέδιο σώθηκαν και αναστήθηκαν χώρες και περιορίστηκε και η πείνα που κυριαρχούσε στους λαούς αυτών των χωρών.

Βέβαια η Αμερική κάπου σκόπευε με αυτή την εξωτερική πολιτική της, αλλά αυτό λίγη σημασία είχε τότε και λίγη σημασία έχει σήμερα.  

Λόγω Κορωναϊού, ζούμε στον αστερισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, με μια μοναδική και εκτυφλωτική λάμψη, που τη ζηλεύουν όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης κι όχι μόνον.

Υπάρχει μια φιλομητσοτακική ομοθυμία, απέναντι στην αχρείαστη κακοφωνία κάποιων ανόητων και περιθωριακών φωνών, πολιτικά… ανύπαρκτων.

Μαχαλόμαγκες της συμφοράς και οπαδοί του εκτσογλανισμού της πολιτικής.

Θύματα πρώτης γραμμής της πανδημίας του κορωναϊού, είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Όχι από τον ίδιο τον ιό της επιδημίας, αλλά από εκείνους που τον αντιπαλεύουν και που δεν διστάζουν να μιλάνε και για… πέταμά τους στον Καιάδα, για να σωθούν οι νεώτεροι.

Ακούς να το λένε επιστήμονες και ανατριχιάζεις, το ακούς από πολιτικούς και αναγουλιάζεις, το ακούς από νέους και θλίβεσαι. Μόνο τα παιδιά τους ανησυχούν, μόνο τα εγγόνια απέμειναν, για να τους αγαπούν, αλλά πόσο μπορούν να… κλάψουν, για να ακουστούν;

Βέβαια καλά είναι τα κυβερνητικά μέτρα, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωναϊό, αλλά για τον λογαριασμό, κάποιοι άλλοι θα «κλάψουν», όταν θα έρθει η ώρα να πληρωθεί.

Για αυτό και οι πλειοδοσίες, για επιπλέον μέτρα, από κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν είναι και τόσο… συνετές.

Γιατί όσο τσιγγούναρος και αν είναι ο υπουργός οικονομικών Σταϊκούρας και ο λεφτοδενδροκαλλιεργητής πρωθυπουργός Μητσοτάκης, το «δώσε κι εμένα μπάρμπα» είναι πιο επικίνδυνο και από τον ίδιο τον κορωναϊό.

Διότι και από 5.000 ευρώ να μοίραζε η κυβέρνηση στον καθένα μας, κάποιοι ανεύθυνοι από την αντιπολίτευση, θα ζητούσαν ακόμη περισσότερα.

Του παλιού… αριστερού μότο: Σύνταξη στα 30, στρατιώτες στα… 80, 3ωρο και 3ημερο εργασίας.

Και μέσα σε όλα αυτά τα σοβαρά, έως και τραγικά τω ημερών, ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ έδωσε συγχαρητήρια στον ΖΑΕΦ, για την είσοδο της χώρας του, στο ΝΑΤΟ!!!

Το οποίο ΝΑΤΟ, ως μη πρωθυπουργός σήμερα, το καταγγέλλει για πολλά, αμφισβητεί το ρόλο του και το θεωρεί και… αχρείαστο.

Και δεν αποκλείεται να τον δούμε προσεχώς και σε αντιΝΑΤΟϊκά συλλαλητήρια!

Παλιά του τέχνη, την οποία, ως πρωθυπουργός, την είχε κάνει… «κόσκινο»!




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top