Για να μη μας το παίζουν «θύματα της Δεξιάς», κάποιοι ταχαριστεροί, μεταφέρουμε τα ποσά που δόθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 3.000 €, ΓΝΩΜΗ 3.000, ΜΑΧΗΤΗΣ 4.000 €, ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ 3.000 €, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (δηλαδή εμείς οι ταχαδεξιοί) ούτε κουλούρι με σουσάμι!

Βέβαια δεν είμαστε οι μόνοι ταχαδεξιοί, αλλά και πολλοί άλλοι, σε όλη την Ελλάδα, που πήρανε από αυτή την καμπάνια, το τρίτο το μακρύτερο!

Κάναμε τα παράπονά μας στους «αρμοδίους» του κόμματος της Ν.Δ., που υποτίθεται ελέγχουν τους «αρμούς» της εξουσίας και εισπράξαμε… έκπληξη και συμπάθεια, αλλά και υπόσχεση, ότι εάν επανέλθει ο κορωναϊός, θα μας έχουν στην κορυφή της νέας λίστας.

Μπούρδες!

Κάποιος άλλος και μάλιστα από τους κορυφαίους του κυβερνώντος κόμματος, μας είπε: «Δεν έχετε βουλευτή στην περιοχή σας; Βάλτε τον να πάρει τηλέφωνο!»!

Έχουμε βέβαια βουλευτή, αλλά είναι μαλωμένος με τα τηλέφωνα!

Τόσο μαλωμένος, που του στείλαμε μήνυμα πριν από ένα μήνα, για ζήτημα δικού του ψηφοφόρου, μιας και ο ίδιος σπάνια απαντάει σε κλήσεις και δια μηνύματος, μας υποσχέθηκε ότι εντός ολίγων λεπτών, θα επικοινωνούσε μαζί μας.

Αν υπολογίσουμε ότι ο μήνας έχει 30 ημέρες, η κάθε μέρα έχει 24 ώρες και η κάθε ώρα έχει 60 λεπτά, πέρασαν 43.000 λεπτά κι ακόμη περιμένουμε στο ακουστικό μας.

Βουλευτή έχουμε, ναι!

Επί ΣΥΡΙΖΑ και σε τέτοιες περιπτώσεις, μα ζητούσαν τουλάχιστον παρέμβαση υπουργού. Αυτά μας είπαν από ΟΠΑΠ μεριά!

Είχαμε βέβαια υπουργό την κα Γεροβασίλη, αλλά μεταξύ μας, λόγω του «χωνιού» της, υπήρξε αμοιβαία αντιπαλότητα!

Αδέρφια το δικό μας παράπονο λέμε.

Διότι προεκλογικά εκείνοι που ειρωνικά αποκαλούσαν «Κούλη», τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω «καλής» συμπεριφοράς τους, πήραν την αμοιβή τους.

Εμείς ελπίζουμε ακόμη στο Μητρώο Νέων Στελεχών της Ν.Δ., αν… υπάρχει!

Κι επειδή κάποιοι «καλόβουλοι», θα πούνε: «Ποιος διαβάζει τον «ΠΑΡΑΤΗΤΗΤΗ», τους λέμε ότι η ιστοσελίδα της εφημερίδας, έχει καθημερινές επισκέψεις άνω των 2.000 σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Η δε σελίδα στο Facebook ακολουθείται από 6.000 χρήστες, έναντι 2.000 και 3.000 όλων των άλλων τοπικών ιστοσελίδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top