* Κακάσχημες εντυπώσεις προκάλεσε η απουσία των 4 παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, σαν αντίδραση, στις προσχωρήσεις  δύο δημοτικών συμβούλων, στην ομάδα της πλειοψηφίας.

* Και αυτές οι κακάσχημες εντυπώσεις δεν έχουν βέβαια σχέση μόνο με την ματαίωση της συνεδρίασης αυτού του οργάνου, αλλά και με την ίδια την αιτία που οδήγησε σε αυτή την αντίδραση.

* Τι έγινε δηλαδή που φύγανε δύο σύμβουλοι, από τις εν υπνώσει δημοτικές τους ομάδες και πήγανε σε εκείνη της πλειοψηφίας;

* Αν συνέβαινε το αντίθετο, δηλαδή αν έφευγαν σύμβουλοι από την πλειοψηφία και πήγαιναν σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δεν θα τους δεχόντουσαν;

* Η επικεφαλής της Δημοτικής Αλλαγής ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, τηλεφωνικά μας είπε ότι η απουσία της δεν αφορούσε τις δύο προσχωρήσεις, αλλά για τον τρόπο που λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο!

* Όμως αυτά τα γεγονότα, όσο και αν φαίνονται ανούσια, ξεσκεπάζουν σοβαρές αδυναμίες στη λειτουργία κάποιων δημοτικών ομάδων και αυτό πρέπει να ανησυχεί εκείνους που δήθεν… «ανησύχησαν» από αυτή την ιστορία.

* Βέβαια αυτές οι προσχωρήσεις έγιναν και λίγο… μπουνταλάδικα. Έδωσαν και αφορμές και δικαιώματα, για υποψίες, καθόλου κολακευτικές για τους προσχωρήσαντες δημοτικούς συμβούλους.

* Θα μπορούσαν να κάνουν το «πήδημά» τους ενωρίτερα και μετά να εισπράξουν την «αμοιβή» τους, το… αντιδημαρχιλίκι.

* Μιας και υιοθετούν το δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ!

* Με ή χωρίς μισθό, αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

* Διότι το αξίωμα του αντιδημάρχου… «ανοίγει πόρτες» και άλλες ευκαιρίες, για άλλες δράσεις!

* Όμως στην περίπτωση, όσο κι αν αυτή είναι αστεία, από άκρως φιλική τοπική εφημερίδα προς το πρόσωπο του δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, μαθαίνουμε ότι αυτές οι μεταγραφές των δημοτικών συμβούλων ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΟΥ και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΠΑΚΑ, είναι προϊόν «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ» του!!!

* Αν πράγματι αυτό αληθεύει, δηλαδή αν πράγματι ο Δήμαρχος έπεσε πολιτικά τόσο χαμηλά, για τις εν λόγω προσχωρήσεις, τότε ορθώς καταγγέλλεται από την αντιπολίτευση και λίγα του… σούρνουν.

* Ο Δήμαρχος οφείλει ΑΜΕΣΑ να απαντήσει γι’ αυτό και στην περίπτωση, η σιωπή του, μόνο χρυσός δεν θα είναι!

* Εν αναμονή λοιπόν μια σχετικής απάντησης στα προαναφερόμενα και αν δεν έρθει, σίγουρα θα επανέλθουμε!

* Και μιας και ο λόγος για το δήμαρχό μας, για τον κακό ΗΓΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ δήμαρχό μας ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, όπως τελευταία τον αποκαλεί πρώην «ευνοούμενή» του τοπική εφημερίδα, μήπως ήρθε η ώρα για τον ίδιο, να αλλάξει τακτική έναντι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης;

* Δηλαδή να μην εκβιάζεται από κάποιους και να μην υποκύπτει στους εκβιασμούς, σε βάρος των άλλων τοπικών Μέσων Ενημέρωσης;

* Πάμε και στο Επιμελητήριο Άρτας, καθ’ όσον ήρθε η ώρα αλλαγής της ηγεσίας ή της ρήξης των εταίρων της τωρινής διοίκησης.

* Θα έχουμε νταβαντούρια;

* Παλιά λέγαμε, ποια αλλαγή πρόκοψε, ποια συμφωνία τηρήθηκε;

* Τα ίδια θα έχουμε και στο Επιμελητήριο Άρτας;ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top