* Δυο οι αγωνίες μου, που δεν έχουν καμιά σχέση με τον κορωνοϊό. Πήρε τα βουνά ο Κουτσούμπας για το 3ο αντάρτικο; Θα βγει στο αντάρτικο και ο Βαρουφάκης με το ένα (ν) κι ενός κοκόρου αριστεροσύνη;

* Γιατί ο Γιάνης του ενός (ν) πριν γίνει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ,  δεν γνώριζε ούτε κατά που πέφτει το Πολυτεχνείο! Και βάζω στοίχημα για αυτό! Ψάχνει έναν τζερτζελέ και τίποτα περισσότερο!

* Διότι τα «όσια και ιερά» του Πολυτεχνείου, κατά πως λέει και ο Γιάννης Πανούτσος, μοιάζουν με τις φαντασιώσεις μας στα σκοτεινά ενός σινεμά, όπου για δύο ώρες ταυτιζόμαστε με τους ήρωες της ταινίας.

* Κι ακόμη το Πολυτεχνείο πρέπει να είναι η «ελληνικότερη» επέτειος, καθόσον  κατά ένα μαγικό τρόπο, στην μεταπολίτευση, όλοι οι έλληνες ήταν στο Πολυτεχνείο!

* Ήταν αντιστασιακοί, ήταν κυνηγημένοι, ήταν θύματα της χούντας!

* Ακόμη κι εκείνοι που εκείνη την εποχή, φορούσαν πάμπερς!

* Αλλά και ο Αλέξης μας, δεν έχει ταίρι. Στους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: Η πανδημία… είναι ένα πολύ συντηρητικό συναίσθημα (!!!!)

* Αδέρφια δέστε μας!

* Δεξιά είναι η πανδημία του κορωνοϊού!

* Άρα η απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου, ήταν σύγκρουση της Δεξιάς (του κορωνοϊού) και της Αριστεράς (της μπουρδολογίας)!

* Και το ΚΚΕ; Πηγαινοέρχεται σταθερά από το σήμερα στο παρελθόν και δεν ασχολείται με το αύριο! Αυτό το ξέρουμε!

* Όπως ξέρουμε ότι το ΚΚΕ έχει ιστορία 100 χρόνων, με επίσης σταθερό οδικό χάρτη, που οδηγεί στο συμπαγές… 5%. Και μιλάει εξ ονόματος όλου του λαού!

* Ενώ το ΜΕΡΑ 25 του Βαρουφάκη, απλά μας υπενθύμισε ότι υπάρχει! Ακόμη!!!

* Αλήθεια εκείνα τα «ανοίγματα» του ΣΥΡΙΖΑ, τα σοσιαλδημοκρατικά και κεντρώα, γιατί τέλειωσαν τόσο άδοξα;

* Τι περίμενε δηλαδή ο Αλέξης, με τον Στέφανο Τζουμάκα, να «αλώσει» την Κεντροαριστερά;

* Με τα ΚΑΠΗ θα πορεύονταν;

* Πάμε παρακάτω. Οι αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25, για την απαγόρευση της πορείας για το Πολυτεχνείο, «δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την μεγαλειώδη δράση των φοιτητών του 1973, ούτε με το πνεύμα της Επετείου της Εξέγερσής του;»! Αυτά τα είπε η «συντρόφισσα» ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

* Εμείς λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη από… «κεντράρισμα»!

* Δεν μπορεί στη Βουλή και στα Μέσα Ενημέρωσης, να λέει ότι το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει φέτος σε πορείες και συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη σε αυτές τις εκδηλώσεις και παράλληλα να υπογράψει κοινές ανακοινώσεις με ΚΚΕ… Βαρουφάκη, ενάντια στην… «χούντα της Δεξιάς», που απαγορεύει αυτές τις εκδηλώσεις.

* Κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το κόμμα κι αυτό δεν είναι καλό για τον τόπο μας!

* Τέτοια υποκρισία και αναξιοπιστία, δεν ταιριάζουν σε μια αξιωματική αντιπολίτευση.

* Οι έλληνες, έστω και συγκυριακά, πήρε αυτό το κόμμα από τα αλώνια και το ανέβασαν στα σαλόνια της εξουσίας!

* Μήπως άρχισαν να νοσταλγούν τα… αλώνια;

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top