* Γιάννη μου το μολύβι σου, τι το χεις… οργισμένο; Έχεις ΑΠΟΨΗ, δε λέμε, αλλά το υπ’ όψιν θέμα δεν είναι μόνο για γέλια ή για κλάματα.

* Αναφερόμαστε σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, που εμφανίζει, τον πρώην βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΚΑ, «προοριζόμενο» για… Δήμαρχο Αρταίων!

* Πάλι καλά που δεν τον προορίζουν για Μητροπολίτη Παξών και Διαποντίων Νήσων!

* Θα μου πείτε, «δημοσιογραφική αδεία», επιτρέπονται και οι «μπούρδες»!

* Αν είναι «αθώες» και «Δημοκρατικής» προέλευσης, γιατί όχι; Είναι όμως… αθώες;

* Ιδού το ερώτημα! Το… «πήδημα» θα το αποφύγουμε;

* Και για να σοβαρευτούμε! Στην πολιτική αν θέλεις κάποιον να τον «σφάξεις», χρησιμοποιείς, «βαμβάκι» κι όχι «χασαπομάχαιρο»!

* Όπως στην προαναφερόμενη περίπτωση!

* Η δική μας άποψη: Πρόκειται για ανέντιμη πολιτική ενέργεια σε βάρος του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΚΑ, και σταματάμε εδώ…!

* Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε!

* Το Εργασιακό που προωθεί η κυβέρνηση, μας γυρίζει στον Μεσαίωνα, κατά πως μας λένε οι «προοδευτικοί» συνδικαλιστές και «κυνηγοί κεφαλών» της… πλουτοκρατίας!

* Τα ίδια «παπαγαλίζουν» και οι εν Άρτη συνάδελφοί τους, μεταξύ φραπόγαλου και Batida De Coco!

* Πάντως ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ, το μόνο που δεν έχουν πει ακόμη για το Εργατικό Νομοσχέδιο του Χατζηδάκη, είναι ότι θα φέρει σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Και αυτό είναι πολιτικά υγιές.

* Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

* Κατά τα άλλα, η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, κάνει λόγο «για πολιτική ένδεια της Ν.Δ.»! Σε αντικατάσταση του ξεπερασμένου: « Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά»!

* Που μας έλεγε, επί εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ, η αρτινιά βουλευτής μας και υπουργός μας.

* Ο λαός κατάλαβε (δυστυχώς για τη δική μας Όλγα) τι σημαίνει Δεξιά και την… επανάφερε πανηγυρικά στην εξουσία, στις τελευταίες εκλογές.

* Κι αυτός ο λαός κατάλαβε και τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και δημοσκοπικά τον «καρφώνει» συνεχώς σε ποσοστά προ… μνημονίου!

* Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του βουλευτή Άρτας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενός αρτινού πολιτικού, με καθαρό πολιτικό λόγο, πολέμιο της υπερβολής, του λαϊκισμού και της αβασάνιστης και ανούσιας συνθηματολογίας!

* Μπόνους θα παίρνουν οι υπερπαραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι. Και οι άλλοι, οι τεμπελχανάδες και οι συνδικαλιστές, θα παίρνουν θέσεις προϊσταμένων των υπερπαραγωγικών;

* Μεγάλη και πρωτότυπη πρόταση του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: «Επιτακτική η ανάγκη αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης…»!

* Με βάση το ΣΥΡΙΖΑικό αναπτυξιακό πρόγραμμα της… Θεσσαλονίκης;

* Ακόμη ο Τσίπρας κάνει λόγο και για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο και η Γεννηματά, αυτό το συμβόλαιο, το «θέλει»… πράσινο βαθύ!  Ούτε σακς, ούτε λαχανί, ούτε μαρουλάτο!

* Καλό καλοκαίρι!

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top