* Μετά τη «μητέρα των μαχών», που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μην περάσει το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά (το οποίο κατά το ήμισυ τελικά το ψήφισε και ο ίδιος), συνεχίζει τις «μεγάλες» μάχες του.

* «Έδωσε» κατώτατο μισθό 800 €, μειώνει τις ώρες εργασίας, από 42, σε 35 την εβδομάδα, με προοπτική να πέσουν στις 25, τις 15 και στις… 5!

* Και όπου να ναι, θα δίνει και συντάξεις στα… 21 χρόνια ζωής του κάθε έλληνα, του κάθε πακιστανού, αφγανού, αλγερινού, φιλιππινέζου και αλβανού πολίτη της χώρας μας.

* Και η κορυφαία των τελευταίων μαχών του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος θα το πίστευε, δόθηκε για την Άρτα μας.

* Ναι, για την Άρτα μας και καλά διαβάσατε!

* Σύμφωνα με τον έγκριτο αρτινό δημοσιογράφο ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟ, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, «με υψηλή παρέμβαση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ (Θαυμαστικά!!!)».

* Ποιοι συμμετείχαν σε αυτή την κομματική τηλεδιάσκεψη; Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (άλλα τρία θαυμαστικά!!!), η βουλευτής Άρτας και πρώην υπουργός ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ (ματατρία θαυμαστικά!!!), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ και ο αντιπρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ).

* Με θέμα; Κρατηθείτε! Η εναλλαγή στην Προεδρία του Επιμελητηρίου Άρτας (Μια δωδεκάδα θαυμαστικά!!!!!!!!!!!!).

* Μάλιστα όπως μας πληροφορεί ο ΑΡΗΣ ΡΑΒΑΝΟΣ, αυτό το θέμα έφτασε και μέχρι τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

* Αμ πως, όπως θα έλεγε και ο Κώστας Χατζηχρήστος, αν ζούσε αυτές τις ένδοξες στιγμές της Αριστεράς!

* Μη γελάτε κι ας είναι για γέλια αυτή η ιστορία.

* Μια ιστορία που έχει και συνέχεια, να ναι καλά ο Ν.Α.Σ., με τις Επισημάνσεις του, στην ΗΧΩ της Άρτας.

* Ο οποίος Ν.Α.Σ., αριστερός (και Μελισσουργιώτης), αφού έκανε αναπαραγωγή αυτής της ««ένδοξης μάχης» του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε και λίγο παρά πέρα.

* Μπήκε στο «ψητό»! Και ρώτησε σχετικά την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.

* Και η απάντηση της κ. Όλγας: «Ναι, έγινε η τηλεδιάσκεψη, ναι, ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα, εμείς τους καλέσαμε (θαυμαστικά κουμπιουτερού μέχρι τον Καρβασαρά) και ζητήσαμε να μείνει μεταξύ μας (κι εδώ θαυμαστικά μέχρι το Αντίρριο).

* Αλλά δεν έμεινε το «μυστικό»!

* Τέσσερις συμμετείχαν σε αυτή την τηλεδιάσκεψη. Ποιος είναι ο «προδότης»;

* Όμως η κ. Όλγα, που ξέρει, είπε κι άλλα, εξίσου «προοδευτικά», όπως: «… Θα μπορούσα εγώ να κάνω επιλογή ανάμεσα στον Γιάννη και ο Δημήτρη; (Εννοείται για την εναλλαγή στην Προεδρία).

* Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν περισσεύει»!

* Έλα ντε, κανείς δεν περισσεύει!

* Αλλά το Επιμελητήριο κ. Όλγα, είναι όλων των αρτινών επαγγελματιών κι όχι «τσιφλίκι» του ΣΥΡΙΖΑ.

* Που σημαίνει, η συγκεκριμένη κομματική παρέμβαση, από κάθε άποψη, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα και μας γυρίζει δεκαετίες πίσω, τότε που τα κόμματα χώριζαν ακόμη και τα καφενεία σε μπλε, πράσινα, κόκκινα, ροζ και εμπριμέ!

* Και φουντώνουν και οι καύσωνες!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top